Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Pikku-uikku

viime talvelta
-Heikki Kannisto

Annetut kommentit

kauniit värisävyt ja hyvä tilannekuva. itse olisin rajannut alhaalta erilailla, mutta mitä minä satunnaisena harrastelijana mistään tiedän! :) kaunis kuva jokatapauksessa.3p.
Hieno! Poikkeava rajaus ja usvan pehmentämät(?) sävyt luovat upean tunnelman eikä lintuja usein näe kuvissa herkku suussa. Silmässä voisi tietysti olla se huippuvalo.
Kauniit pehmeät sävyt ja hyvä tilanne. Sommittelukin oikeastaan toimii, mutta kohde saisi olla vähän terävämpi.
Sulla taisi olla aiemmin esillä kuva varmaankin ihan samasta "kuvaussessiosta"? Palautui heti se aiempi kuva mieleen tästä. Kaunis kuva tämäkin.
Mua kanssa hieman häiritsee, ettei kuvassa oikein terävää kohtaa ole. Kummallinen kuvakulma? Ei siis kuitenkaan millään tavalla huono. Silmä vaan sanoo mulle, että tämä olisi pitänyt ottaa vesirajan alta... taidan olla vaan väsynyt. Mukava kuva kuitenkin.
Hyvällä hetkellä otettu herkkäsävyinen kuva linnusta, jota ei useinkaan pääse näkemään. Oikein hyvä näinkin, väljempikin rajaus saattaisi sopia. Kyllä kuva minusta ihan oikein on tarkennettu eikä kuvakulmassakaan moitteen sijaa ole, päinvastoin.
Oli kova pakkanen ja sulasta vedestä nousee silloin höyryä mikä näkyy tietenkin vain tummaa vasten. Kuvakulma on valittu mestareiden neuvojen mukaan eli aivan vesirajasta.

Joo samasta kuvaus-sessiosta oli jo kuva esillä mutta laitettiin toinenkin kun oli ehkä antoisin viikko lintukuvaus saralla mitä on ollut.
Nice, meitsi tykkää. Kaikenlisäksi ei mikään ihan yleinen lintu, niin tosi hyvin oot onnistunu tässä.
Kuvakulma, sävyt ja ahven on mieleen.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.06 (48 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty