Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aamunäkyjä

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
8.8.2009, klo 06:43
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Upea sarja josta tämä on mielestäni paras. Vähän on tälläinen 'amazing' Flickr-kommentti, mutten todellakaan tiedä miten näitä voisi parantaa. Istun ja ihastelen.
Tässä on kyllä tunnelmapläjäys parhaasta päästä! Ja tällä kertaa niin isossa koossakin, että se pääsee oikeuksiinsa... Kuvanhan tästä tekee aivan upeassa valossa oleva usva ja erityisesti tuo valonsäde, ja onhan verkkokin siinä oikein osuvasti. Tuosta oikean ylälaidan "irrallisesta" seitistä en oikein tiedä, häiritseeko se vai onko sittenkin hyvä lisämauste, makuasia varmaankin.

Kuvan pienennys ei ole ihan onnistunut, pakkausjälkeä kun näkyy seittilankojen tuntumassa, mutta muuten erinomaisen hyvä!
En tiedä rajaisko reunoja pois vai jättäiskö näin. Joka tapauksessa tuo pyöree seitti pitää katseen siinä.
sarjan upein kuva kyllä... jotenkin muissa näytti siltä että ei olisi tiennyt miten upeat seitit kuvaan asetella, mutta tämä on mahtava. yks asia mistä erityisesti pidän on se, että tässä on vaan kaksi pintaa.. etuala ja savu/sumu taustalla.. mutta kumpikaan pinta ei oo tylsä. tosi hieno! mistä tällasia seittejä löytyi?
Tuosta pakkauksesta; itse asiassa en menisi välttämättä pakkauksen piikkiin pistämään - musta tuntuu että kyse on ennemminkin kastehelmistä jotka eittämättä tässä koossa eittämättä luovat mielikuvan liian tiukasta pakkauksesta.

Ja noista seiteistä; soilta niitä löytyy. Suosittelen viileän ja tyynen yön jälkeistä auringonnousua - se seittien määrä ja paljous voi yllättää.
Malja uudelle alulle, sarastukselle ja saaliin odotukselle.
5p
Upea!
Kiitos kiitos! :)
Pakkauksesta olen kyllä edelleen sitä mieltä, että tuo röpelökuvio, jota näkyy juuri lankojen vieressä ja hiukan myös joidenkin oksien lähettyvillä, on just sitä liiasta jpeg-pakkauksesta aiheutuvaa jälkeä, jota näkee silloin tällöin. Tuossahan olis varaa paljonkin lievempään pakkaukseen, tiedostokoko kun on alle 200 kt maksimin ollessa täällä 300 kt.

Mutta tämähän on vain pikku tekninen yksityiskohta (jonka korjaaminen kyllä parantaisi sitä edelleen), kuva on joka tapauksessa hieno!
Joo, myönnettävä on että taitaa siinä tosiaan pakkausröpelöäkin näkyä - tuosta sen huomasin kun tuon pienen männynnäreen päällä olevaa lyhyttä seitinpätkää väijyin, siinähän se selvemmin ainakin tällä meikäläisen iänikuisella kuvaputkivärkillä erottuu ja siinä ei kastepisaroitakaan näy, toisin kuin muualla. Nappasin tuosta kuiten samalla pakkauksella vielä tuollaisenkin, missä tulee ne kastehelmet jotenkuten esiin:

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Suensyan/X-Netti/Clipboard023.jpg

Mutta kiitokset taas. Ja tarttis tosiaan opetella tarkemmin tuohon 300 kt:n tähtäämään, se on vaan kun mä yleensä tallennan tuolla Irfan Viewillä niin tulee sitä 85 prosenttia siellä pidettyä, koosta viis (laiska)... :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.05 (61 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty