Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Sullottu


-Tuomas Korppi

Annetut kommentit

Tämä hymyilyttää. :)
Vaihteeksi taas sitten tämmöinen "vakavasti harrastavien valokuvaajien rakastama" lemmikkikuva. Don't take it so hard :). Sanallisen kommentin jättäneille kiitos jo valmiiksi.
ihan hassu kuvahan tämä on :) mv on hyvä ratkaisu kuten myös syväys (tai taustan valkaisu). ahtautta olisi korostanut rajaus, joka jättää yläoikealle enemmän tilaa (neliömallinen). tietty silloin painopiste olisi tosi epäsuhtainen, mutta se toisi kuvaan jotain sellaista fiilistä lisää, mitä nyt jään vähän kaipaamaan.
Aika hyvin, tuo oli toinen versio mitä pyörittelin, tosin yläoikealle olisi tullu ihan reippaasti valkoista (taisi kaatua siihen, että originaali ei olisi riittänyt, vaan olisi joutunut jatkamaan kuvaa, joka taas olisi vaatinut tuon "viivan" jatkamista) :), ajattelin kuitenkin laittaa kokonaan "boksiin". Yksi mitä mietin oli kehykset, mutta tällä kertaa näin. Kuvan taustana/pohjana on taas kerran valkoinen julistepaperi, jota on vedetty seinästä lattiaan "rampiksi". Käytössä tällä kertaa kaksi luiskaa, joiden rajasta tuo raita syntyy. Kloonailin sen aluksi pois, mutta toimii paljon paremmin imo sen kanssa. Tää tuli sinänsä vähän sivutuotteena, session tarkoituksena oli kuvata bengali mutsin käyntikorttia varten.
Musta tää on tosi hauska:)))))Kissan ilme on ihan huippu:))
Netissä oli ainakin joskus sivusto johon sai lähettää kuvia skannatuista kissoista :D
voi viehätyksen superilme ja asento, wautsi. kiva kuva.
Tää on suloinen. Meillä podetaan juuri kovaa kissakuumetta. Onpas omiaan nostattamaan taas lukemia:)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.04 (48 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty