Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Subway

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Mikael Westman

Annetut kommentit

Oooho.. Alko tekeen mieli salaattileipää ;) No ei, vaan huppista kuinka kovasti tykkäänkään tästä. Vaau! Enpä rujomman kauniimpaa kehystä tuolle tytölle voisi keksiä, kuin graffitintäyteisen metrovaunun. Alareunan puhdas keltanen linja ja kirkkojen ikonitaidetta muistuttava kivilaatoitus antaa sille pikantin vastakohdan, jonka myös kävelevä ukkeli antaa vauhdillaan seisovalle tytölle, päähenkilölle.

Heh.. Onko tää vitosen vai nelosen kuva?
Sanoisin että viisi, samaan kuvaan on saatu sekä suorakulmainen staattisuus että mainio liike, ja vielä aika odottamattomalla tavalla. Minun mielikuvani on että juna/metro kulkee ja ihmiset odottavat paikoillaan. Samoin ajattelen että junassa sen pysähtyessä alkaa armoton kuhina, toiset tulevat ulos ja toiset koittavat ehtiä sisään. Tässä tuokin asetelma on väärinpäin mutta aivan normifiiliksenä. Värit ja rajaus tukevat mainiosti tunnelmaa. Tekniikasta en ehkä ole oikea sanomaan, mutta minulle tämä kuva on lähes täydellinen.
"vain" 3.0 pistettä, mutta vika on minussa, koska en ymmärrä tämmöisiä kuvia
Paras metrokuva, jonka olen aikoihin nähnyt. Kaikki toimii: Värit, kontrasti, liike, selkeä kohde. 4p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.36 (22 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty