Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Uimassa ilman vaatteita

Kuva otettu Rovaniemen Kirkkolammelta. Päivä oli kesän viimeisiä helteenmakuisia. Laitoin jalustan veteen ja asensin kameran niin lähelle veden pintaa kuin mahdollista. Kamera kastui vain vähän:D
Kameran laukaisu kaukosäätimellä rannasta.
Välillä sitten kävin katsomassa kuvasaldon, ja muuttelin kameran asetuksia. Kaikkiaan kuvia otin sillä reissulla n. 300 kpl. Tässä yksi niistä.

Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Vesa Mänty

Annetut kommentit

Kuvakulmasta ainakin pisteitä, mun mielestä näiden räpiköijien kohdalla kaikki mahdollinen kikkailu parantaa kuvaa koska kohde on niin nähty. Hyvät värit.
Anteeksi nolo kysymys, mutta onko tässä kuvassa haapanoita? Huomaan häpeäkseni etten aina erota pullasorsia muista räpiköijistä. Minulle kohde ei siis ole "niin nähty".
Joo-o. Kuvakulmasta ja väreistä pojot himaan. Ei kai tässä mitään haukuttavaakaan ole, mutta en tipahtanut tuolilta, joten pistetään diplomaattinen kolmonen :)
Kivat raikkaat kesäiset värit ja hyvä ja hauska kuvakulma:))
Tälläistä kuvakulmaa en ole aukeassa vielä sorsakuvissa nähnytkään joten kekseliäisyydestä kuvaajalle erityismaininta:)))
Onneksi siipiveikot eivät päättäneet tutkia kameraasi paremmin, olis voinut seuraava kuva tulla lammen pohjasta räpyläperspektiivistä:))
ps..vieläkö kamera on käyttökelpoinen? :)))
Kuvakulma toimii ja mullekkaan haapana ei ole vielä niin nähty juttu. Tosin (kuvallinen) lähestymistapa kyllä luo sellaista "pullasorsan" tuntua.. Lähinnä nuo taka-alan suihkulähteet ja rakennuksien punaisena hohtavat katot.. Muuten varsin passeli otos.:)
Kuvakulma on kyllä todella hieno, samoin värit on kyllä oikeinkin näyttävät! Omaan makuuni ylhäällä saisi olla ehkä vähän lisää tilaa, etummaisen linnun pää tuntuu olevan turhan ahtaasti. Tätä lienee muutenkin rajailtu jälkikäteen, mielelläni näkisin vähän väljemmälläkin rajauksella tämän.
Kuvauskohteet olisi tehnyt lähituttavuutta kameraan, mutta suljinääni sai ne ottamaan aina etäisyyttä. Jätin vedenpinnan ja kameran väliin muutaman sentin turvaväliä ja se juuri ja juuri riitti. Kiinteä salama hieman kastui toverien innokkaasta räpiköinnistä. Tykkäsivät tästä hommasta niin että tekivät oikein aaltoja.
Kamera toimii vielä:D
Kuvaa on rajattu jälkeenpäin.
Jos olisivat olleet hetken polskimatta, oltaisiin ihailtu hienoa kuvajaista vedestä. hyvä näinkin, vaikka valo vähän kova.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.09 (44 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty