Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Onnellinen

Rajattu, kontrastia säädetty..
-Antti Lakeus

Annetut kommentit

Anne Geddes -fiilis, mutta ilman lällyfaktoria. tykkään! [korjattu rajaus huomattavasti parempi] myös mv sopii erinomaisesti :) olisiko aikuinen käsi voinut olla paljas myös??
Lapsen ilme täydellinen, kertoen turvasta "tässä on maailman paras olla" ja muutenkin kuva olisi mahtava. Ainoana SUURENA minuksena musta hiha = käden katkeaminen häiritsee silmään pahasti ja varpaiden päät katkeavat tökerösti. 2p.
Jos käsi varsi olisi paljaana jatkunut kuvan vasempaan reunaan asti, eikä vaavin varpaista olisi viety päitä pois olisi pisteitä ropissut reippahasti enämpi.
Kaunis kuva! Aika samoilla linjoilla Jussin kanssa, minua häiritsevät myös käden katkeaminen ja varpaiden päättömyys. Lisäksi olisi ehkä aavistus lisää tilaa pään yläpuolelle voinut olla hyväksi? Sävyt ovat kivat, samoin yksityiskohdat erottuvat sopivasti. Valaisuun olisi voinut hakea vivahteikkuutta, jolloin mielenkiinto olisi säilynyt silmälle suurempana. Ehdottomasti enemmän kuin 2p arvoinen, annan enemmän.
juu käsi paljaaksi... ja varpaista paljastuu et ollaan esim sängyn päällä.. muutoin loistava. herttainen ilme!! hyvä, vain pientä viilausta vailla.. ja itse käsittelisin vähän enemmän.. valoisammaksi tota lasta...
Kiitoksia palautteesta. Arvelinkin että kädestä ja varpaista tulee sanomista :)
Vauvan ilme on kyllä täydellinen. En viitsi murista samoista asioista mitä edelliset, ne on jo sanottu.
Hellyyttävä kuva. 4p. Vauvan ilme on niin tyytyväinen ja onnellinen. Pikku miinukset onkin jo mainittu, mutta enemmän hyvää tässä kuitenkin.
Mainio ilme on vauvelilla:))
Joo, se käden katkeaminen ottaa heti silmään, muuten tosi hyvä kuva:)
Kuvan jujuhan on juuri käden katkeamisessa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.54 (69 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty