Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

'Voimasta'

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
30.5.2009, Forssa.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Rajaus on kiva ja tuo pelto on aivan ihana! Postikorttimainen kuva. Harmi, että harja sekoittuu hieman taustaan. 4p edestä tykkään mä (ja ei ole mukana hevoslisää kun eivät lempparieläimiin kuulu). :)
Joo, tosiaan sais nousta vähän paremmin esiin, itsekin olen samasta haaveillut. Onneks kohta(?) on taas kevät, jos vaikka pääsis yrittämään uusintaottoa... :)
Hukkuu taustaan ja sieraimet on aika ufot.
Totta helvetissä sieraimet on aika ufot jos hevonen PUUSKUTTAA pirunmoista vauhtia etiäpäin. :D
Aika tönkkönä se tässä kuvassa on ;-)

Kysymys siis kuuluukin: Oliko joku pointti miks halusit sieraimet just noin vai sattuko näin vaan käymään? Vois ajatella että ei ole kaikista edustavin kuva hevosesta tai vaikka ihmisestä joka jotakin asiaa tehdessä näyttää hölmöltä... Vaikka se sitten oliskin siinä hommassa normaalia aina välillä.

Pirunmoista vauhtia ei kuvassa näy, eikä sieraimet sitä siihen tuo. Kuvan perusteella heppa voisi aivan hyvin olla muuten vain nostamassa etukaviotansa ja tuhistella sieraimiaan.
No JOS näitä ottaessa valita saisi, niin mä tahtoisin tämäntyyppiseen kuvaan ne just noin. Enemmän mua tässä häiritsee nuo korvat jotka eivät ole eteenpäin kääntyneenä (siinä on sen sorttinen yksityiskohta jonka toteutumisesta pyrin AINA pitämään huolta) - villiä ettei siitä ole vielä kukaan huomauttanut mitään. Tai riimusta. :D

Mutta tosiaan tämähän oli taas näitä tämän sortin hevoskuvia joiden suhteen ei uusintoja tunneta - siihen nähden olen sangen iloinen siitä että sain esimerkiksi tuon vasemman jalan pysäytettyä tuohon.

Parannettavaahan näihin jää aina, mikä toisaalta pätee kait kaikenlaiseen valokuvaukseen aina ja iäti. Onneks. :)
Siis... Hevosta ei saa koskaan enää lönköttelemään kameraa kohti kukkapellossa, joten tilannetta ei voi toistaa? Kaippa tämä sitten on kuvanakin ainutlaatuinen.

Ulkopuolinen katsoja tässä näkee kuitenkin pysähtyneen kuvan maastoväritetystä hevosesta, jonka sieraimet höröttävät ja yksi kavio on ylhäällä. Ei välity pirunmoinen vauhti tai liike, vaikka sen voikin arvata.
Aika mahdotonta väittäisin hevosen ohjailun tuossa mielessä useimmissa tapauksissa olevan, ne ei kuitenkaan ole mitään koiria. :)

Toisekseen hevoset harvemmin laitumellakaan juoksee, on ne sen verran laiskoja (eli fiksuja?) otuksia, niin että kyllähän nää ainakin omalla kohdallani ovat sellaisia ohikiitäviä hetkiä, että oikeassa paikassa oikeaan aikaan, tai edes lähellä oikeaa paikkaa lähes oikeaan aikaan. Kyllä mä uskon että kevään tullen taas laidunkauden ensimmäisinä päivinä voi tällaiseen uusintayrityksen saada, ehkä. Mutta että kameran kanssa laitumella vietettyihin tunteihin nähden saattaisin tosiaan todeta että tietyssä mielessä ainutkertaisista kuvista on kyse. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.63 (30 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty