Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Seitti

25.8.2009 klo 8:25 sumuisena aamuna otettu kuva.Kuvan ottaminen vaati järveen menoa polvia myöten, mutta mielestäni kannatti.
-Markus Makkonen

Annetut kommentit

Kannatti. Huikeat taustasävyt kuvassa ja riittävä syvyysterävyyskin kaupan päälle. Oli pakko pistää 4p, sen verran kivasti kolahti tämä otos.
4p, Taustan sävyt + sopiva terävyysalue.. Kuten edelläkin jo mainittiin.. Tuo järviruoko tai mikä lie on tuossa ylälaidassa aika kaksipiippunen juttu.. Ei oikeen osaa sanoa onko se mielestäni hyvä vai huono. Ilman sitä kuva saattaisi mennä ehkä liian tyylitellyksi ja "kliiniseksi", mutta nyt, kuvassa ollessaan se kuitenkin jollain tapaa rikkoo tunnelmaa.. Tiedä sitten..:D
Kirjottakaa ihmeessä kommenttiaki eikä pelkkiä pisteitä, joista ei saa mitään rakentavaa palautetta.
Oikein mukavat sävyt minustakin. Tuo ylälaidan kasvi voisi olla paremminkin esillä, kun se tuolla on. Ehkä väljempi rajauskin voisi auttaa, mutta en tietenkään tiedä mitä sitten tulisi kuvaan.
Toimisi visuaalisesti aika hyvin ilman kasveja ja ylivalotusta.
Terävät seitinpätkät ovat miellyttäviä. Kokonaisuudessaan ei kuitenkaan minun silmääni miellytä, häikäisee ja epäterävyys sekä linssin heijastumat häiritsee. Hämähäkki tuossa keskellä olisi ollut kiva:)
Onneks ei oo sitä hämähäkkiä kuvassa...
Kannatti, toivottavasti vesi ei ollut kauhean kylmää, hrr...
Syvyysterävyys on hyvä ja ilmeisesti vapaalla kädella näpätyksi onnistuneen tarkka.
Itse kun olen tunnelmafriikki, niin olisin hieman tummentanut ja lisännyt kontrastia.
Vihreä varpu ei sovin minun makuuni mutta toisille sopinnee. Olisin kuitenkin rajannut siten ettei oikean yläkulman vihreä pätkä olisi kuvassa.
Koska olet laittanut reippaasti "effordia" niin pakko antaa 4 pistettä.

noni olihan sullaki jotai muuta ku tipuja;) Vois olla 3,5 mut sellasia lukuja ei voi antaa nii nelonen tipahtaa. Todellaki kivat sävyt, eikä mua ainakaan häiritse tämä vihreä risu yläkulmassa. Jos se on tullu vahingossa mukaan nii aina voi sanoo et se kuuluu kuvaan! Taitelija päättää...
Mut joo kiitos sun aikasemmasta kehusta:)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.34 (74 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty