Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

matka


-Jari Puranen

Annetut kommentit

Jari ei tää hassumpi ole.
Minusta taustalla olevat puut voisivat olla hiukan enemmän esillä, nyt hiukan tummat, mutta ei paha näinkään .
Koukkasit sitten kokeeks takavasemmalta takas ;)
Juu, tein pitkään erästä kuvaprojektia ja nyt sille on näyttely oikeassa elämässä, elikkä STOA:ssa 15.9-27.9 ja tässä yksi kuva, joka ei sinne tullut, vaikka kuva-alue on tämän tyyppinen.. Tämä on tuoreempaa tuotantoa, tältä kesältä. Ja kiitokset!
Kyllä tää mun mielestä ois tuossa tämän kuun teemassa menny etenkin teema huomioiden ihan parhaimpien joukkoon.
Juu kyl tää ois mun mielestä voinu mennä kuukausiteeman piiriin. Kuvassa on voitu hakea jonkinlaista lähdön ja luopumisen dramatiikkaa, joka se ei mielestäni ilmaise täysin parhaalla voimalla. Olisikohan hieman vahvempi jälkikäsittely tai silkka mustavalkomuunnos tukenut asiaa.
Ihan kun kaikki ei olis hyvin.
Pimeään päin.
Matka painaa, kengät hiertää ja kohta lähtee tää puristava mekko!

Mainio: Olisin kumminkin rajannut n. 1/3 kuvan yläosasta (juuri alimmaisten puiden välistä pilkottavien taivaiden alta) pois. Tehostaa kummasti.
Kiitokset kaikista kommenteista!

On hienoa, jos kuva herättää mielipiteitä tai näkemyksiä, olen aidosti pyrkinyt kuvaamaan siten, että näkemyseroja ja ajatuksia syntyisi. On todella mukava kuulla ehdotuksia mikä vahvistaisi sanomaa ja tuntemuksia, mitä kuvan katsominen aiheuttaa. Itsekin mietin kuvaa jälkikäteen katsoessa, että pitäisikö rajata oikealta, mutta päädyin etten kuvaan koske, koska silloin tavallaan vahvistaisin henkilökohtaisia mielleyhtymiä ja jotakin mikä nyt jää auki ehkä katoaisi. Minusta tyttö on yksin suuressa valtavassa maailmassa ja tilaa ympärille tarvitaan, rajaamalla tilanne keskittyisi enemmän häneen, joka ei ollut tarkoitukseni. Mutta jokainen tulkinta on oikein ja kiinnostava, sekä antaa minulle viestiä, että siltä osin onnistuin siinä mihin usein pyrin kuvillani.

Kuva tällä tavalla näytettynä ei sinänsä tee oikeutta kuvalle, koska esim. rajaamisen tarve muuttuu kun kuva on paperilla ja tarpeeksi suuri. Kaikki elementit saavat tarvittavan tilan ja tumma puustokin näyttää paremmalta.
Tämä on hyvä. Suuttumuksen/eron tunnelma on käsin kosketeltavissa. Ajatukset heräävät.
Pieneksi harmikseni yläosassa on puiden välistä pilkottavaa taivasta jota (ehkä 1/4 osa pois) rajamaalla tunnelma tiivistyy vielä huomattavasti synkkämielisemmäksi - mielestäni paremmaksi.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.04 (46 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty