Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kustaanvarustus

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Kimmo Hellström

Annetut kommentit

Muutoin hyvä kuva pilattu valtaisilla mustilla palkeilla, jotka ovat leveydeltään itse kuvan kokoisia ja painavat kuvaa kasaan niin, että tulee ahdistava fiilis.
aukea piti kuvan korkeutta liian pienenä, palkit ovat sen vuoksi.
Hieno saaristolaistunnelma, pidän. Omaan makuuni kuvasuhde on kuitenkin liioiteltu. Edustaa olisi voinut ottaa mukaan enemmän, ei tuo etualan rakennelmakaan sitten katkeaisi ja horisontin saisi kauemmaksi kuvan keskustasta. Lisäksi vasemmalla taivaalla olevat linnut näyttävät enemmän roskilta. Pois en niitä ottaisi, mutta pienempi suljinaika tai fotari olisi auttanut.
Minä taas pidän leveästä ja kapeasta kuvasuhteesta, mustat palkit kehystävät ja tehostavat kokonaisuuden. Nuo linnut / roskat olisin Photaroinut pois, muuten varsin kiva katseltava.
Minuakin hieman häiritsee mustat palkit, mutta kuvasuhde ei. Linnut/roskat olisin poistanut, muuten kuvassa ei mitään moitittavaa.
Mustat palkit on aika massiiviset, kun ne vie enempi alaa kuin itse kuva. Ei myöskään sovi näyttelyyn kun muut kuvat on eri muotosia.
Ehkä tässä tapauksessa harmaat palkit, tai kuvan toisenlainen rajaus toimisivat paremmin - jos ei sitä leveämpänä saa laittaa.
ne mustat on ollu kuulema pakko laittaa rakkaat ystävät.

minusta aika siisti. tosi siisti, etenki kuvan oikeapuoli.. kaunista.
Ei ois ollu pakko laittaa mustia kehyksiä; jos laittas tommoset "Aukeanharmaat" kehykset, niin kukaan ei edes huomaisi niitä. Mua nuo kehykset ei kyllä oikeastaan haittaa. Mukava kuva.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.03 (29 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty