Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kalliolinnut

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Joonas Kupiainen

Annetut kommentit

Hieman arvoituksellisesti linnut näyttisivät olevan varjossa, kun tyrsky on kirkkaassa valossa. Kaipaisin ihan hiukan lisää tilaa kallion ympärille, tai ehkä reunat ahdistavat vinjetti-efektin takia. Mukavasti erilaisia elementtäjä samassa kuvassa. Tunnelmasta 4p.
kiva tunnelma. mun mielestä olis kiva että olis tilaa kallion molemmilla puolilla, tai sitten ei kummallakaan. 4p!
Hyvännäköinen kuva, hieman on ehkä värikylläisyyttä ja/tai kontrastia liikaa, mutta sommitelmallisesti, tunnelmallisesti on hyvä kuva.. en tiedä lieneekö kamera tärskähtänyt tai sitten linssi jättää ikävät lilat reunat lintuihin ja oik. kallioon.. enivei 3p.
Kiitos kommenteista! Linssi oli sen verran kehno 70-300 zoomi, että 300mm päässä täydellä aukolla väriaberraatio jätti jälkensä. Kuva ei ole tärähtänyt (1/1600 sek, ISO 1250) - oli pakko käyttää rajusti heiluvassa veneessä vähintään tuollaista suljinaikaa.

Vaan se on hieno tämäkin. Oivallinen sommittelu.
Olisko tarkennus hiukan edessä? Alalaidan kallio ja vesi kun on ok näköistä, mutta merimetsojen ja varsinkin kallion oikeassa reunassa olevat värireunukset niin karsean näköiset, että laittaa epäilemään, ettei noin kehnoa suttuzoomia taida ollakaan... Kuvana ei muutenkaan kolahda mulle yhtään, jotenkin tavallisen oloinen otos vaikkakin melko eksoottisella paikalla. Seuraava kuva on paljon parempi.
Aberraatio söi tästä pisteet - tosin en muutenkaan pidä hirveästi siitä että linnut ovat varjossa. Ei edellisen, tai seuraavan, kuvan tasoa läheskään.
Vesi vie kyllä huomion. Konstikas valo.
Antti, täydellä aukolla sivuvalossa voi tapahtua paremmallakin linssillä ihmeitä. Kyseessä oli perus Tamronin 70-300/4-5.6 LD Macro, joka on ihan asiallinen halpislinssi.
Mainion jämäkkä merimetsokuva. Mustat linnut lähes tasaisin hajuraoin (tosin lintujen hajuaisti on surkea) ja saavatkin olla varjossa, kuvan tekee tuo aurinkotyrsky.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.28 (50 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty