Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Levynkansi

Yritän koota jonkinlaista portfoliota jos vaikka pääsis oikeasti tekemään levynkansia.

Lähinnä metallibändeille suunnattuja kansia.

Bookletin takaosasta puuttuu vielä biisilista osio.
-Toni Kivimäki

Annetut kommentit

Hyvännäköistä kuvankäsittelyä. Toi Metallican logon kopio varmaan rikkoo jo jotain patenttia. Aika klisee ja persoonaton levynkanneksi minusta, mutta en väitä etteikö tämän tyylinen juttu sopisi varmasti jollekin.
Hei! Nyt on komee!!! Toi figuuri on huikea ja noi piikkilanka siivet yms. wow =)
Kiitokset palautteesta.
Eipä tullu ees logoa tehdessä mieleen että se näyttää metallican logolta.
Eihän tuo ole ollenkaan se Metallica-fontti. Kaunis on, tämän näköisen levyn kun näkisi kaupan hyllyssä niin kyllä varmaan tarttuisin ja ihmettelisin. Parannusehdotuksena tulee mieleen, että sarvet saisivat muistuttaa jonkin eläimen esim. peuran sarvia, niin olisi mielenkiintoisempi.
Femma jos kuva naisesta on itse ottamasi, muuten...
Tuollainen olento kelpaisi kyllä runokirjankin kanteen.

Nuo sarvet on juuri mahtavat tuollaisena, kun niistä ei oikein osaa sanoa onko ne pupukorvat vai jotain kaikkea muuta ja veitsenterävät.
Jos kyseessä olisi minulle tuntematon suomalainen bändi, niin kyllä tulisi katsottua tarkemmin mikä bändi on kyseessä, koska harvoin tuntemattomilla bändeillä on näin näyttäviä levynkansia.

Koeta jos saat tulostettua tästä version ja taiteltua sen nätisti levyn kannen sisään ja sitten käy kysymässä jos joku paikallinen levymyymälä ottaisi sen kokeeksi hyllyynsä ja pyydä heitä laskemaan moniko asiakas olisi halunnut ostaa levyn. ;)

Sellaista osaisin parannusehdotuksena sanoa että kyseisessä tuotteessa tulisi olla kuva/teksti joka on luettavissa/tunnistettavissa kauempaakin ja missä tahansa valaistuksessa. Vrt. esim taulun maalaaminen. Eli itse tällaisesas tai tällaisen tilaajana ottaisin mukaan myös kirkkaitakin kohtia.
Olis ihan mukava idea tuo, mutta ei täällä takapajulassa oo levykauppoja lähelläkää..
Ei ollenkaan hassumpi. Tausta on ehkä hieman tylsä.
Itsessään oikein jees, vaikka vähän samasta puusta veistetty kyllä tuon edellisen 'Ruttokuoleman kanssa.'
Valtavan hieno hahmo! Jopa liian hieno!
WAUDE!
Mielestäni aika tylsä ja kliseinen levynkanneksi piikkilankoineen ja alastomine naisfiguureineen. Ei oikein puhuttele, eikä tuo tunkkainen ja suhruinen värimaailma anna sisällöstäkään houkuttelevaa kuvaa. Mietin millaista musiikkia voisi kääriä tällaiseen pakettiin ja tulin siihen tulokseen, että tuskin pitäisin musiikistakaan.

Tuon "Compact disc"-logon voisi häivyttää tuolta nurkasta. Sen tarkoitus on varmastikin osoittaa katselijoille, että kyseessä on levynkansi, mutta itseäni ainakin häiritsee suunnattomasti kaikki ylimääräinen, joka rikkoo kansitaiteen muodostaman kokonaisuuden ja harmonian. Näitä ovat esimerkiksi viivakoodit ja kaikki tekijänoikeus- ynnä muut tekstit, joita ei ole sisällytetty varsinaisen kansitaiteen muodostamaan kokonaisuuteen. Tutustupas esimerkiksi Martin Kvammen kansitaiteisiin, niin saatat hoksata jotain tekstien ja kansitaiteen välisestä yhteydestä.

Tuon etukannen hahmon ja tekstin sommittelu on toisaalta ihan hyvä ja työn jälki on muutenkin ihan laadukasta. Joten saat kuitenkin 3 pistettä hyvästä yrityksestä. :)

-Musiikin ystävä
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.29 (51 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty