Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tee Hetki

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Janne Rask

Annetut kommentit

tykkään tästä kyllä aika paljon. tuo singeeraus alakulmassa on ihan äärimmäisen korni ja ku huomasin sen, niin tuli suusta selllainen pläh-äännähdys.
ymmärrän yskäsi tiitus...tuosta tavasta on tullut ennenkin dissausta mutta ehkä juuri siksi sama syherö löytyy kaikkien kuvieni oikeasta alakulmasta (tai siis niistä missä on tällaiset kehykset)
Tässä olisi toisaalta enemmän tunnelmaa mustavalkoisena, mutta nyt nuo r-kioskin sävyt sointuu kivasti noihin haalareihin. Kohinan ja epätarkkuuden olisin toteuttanut ehkä hieman eri tavalla (mikäli ne nyt on fotarilla jälkeenpäin lisätty). Eniten tässä jää häiritsemään nyt nuo hieman epätarkat kasvot, joilla olisi saanut välitettyä vielä enemmän tunnelmaa. Sommittelu toimii hyvin, vaikka about keskellä mennäänkin. Kehykset on ehkä hivenen massiiviset ja tykkäisin enemmän joko ohuemmilla tai ilman ja tietenkin tuo syherö on. No, mutta jos se on sun trademarkkis, niin en ala velottamaan siitä pisteitä. Kokonaisuutena tunnelmallinen kuva elävästä elämästä, josta olisi saanut suht helposti (?) vieläkin paremman. Joka tapauksessa 4p.
puolustelu on turhaa mutta kuva on skannattu naarmuiselta ja haalistuneelta negatiiviltä ja olen vilpittömän iloinen että sain sen näyttämään edes tältä..(noin niinkun laadullisesti) sillä pelkkien naatmujen ja paskan poistoon meni tunteja.. puhumattakaan värien hiomisesta. koitan linkittää alkuperäisen kuvan jos jotakuta kiinnostaa.

Aa, jos filmille niin vedän sanani takaisin.
Lahles ollaa. Tuttu ärrä. Ja portaat. Sinivalkoisen haalealle mainingille 3p.
Mahtava meininki! Pidän erityisesti siitä miten kolme häiskää katsoo minne sattuu ja loput kaverit suoraan kameramieheen. Kaksi henkilöä nousee päähahmoina: röökimies joka nojaa porraskaiteeseen ja alempana vasemmalla portailla istuva nuorempi kaveri. Heissä on jotain muista miehistä poikkeavaa.
Ahtaampi rajaus olisi tuonut tyypit lähelle ja turhaa, häiritsevää tavaraa olisi jäänyt pois. Koska tyypit tekee tän kuvan.
Hyvin luontevaa meininkiä.
Hyvä ja rento asetelma. Tiukka rajaus läheltä miesryhmän laitoja olisi luonut kuvaan tosi vahvan ja miehekkään tunnelman, jota rappusten betoni vielä säestää. Jäljelle jäävän R-kioskin lipan olisi voinut vielä poistaa taitummentaa käsittelyllä. Ehkä myös keskelle jäävää valkoista kaidetta olisi pitänyt tummentaa. Ei missään tapauksessa mustavalkoiseksi. Tämähän on värikuva parhaimmillaan... vähän sinisiä sävyjä mustalla ja harmaalla taustalla ja siinä kuvan koko voima kaikessa karuudessaan.
Vähänkö tunnistin heti mistä otettu..:)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.34 (47 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty