Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kajsa

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Sami Pulkkinen

Annetut kommentit

Tausta vähän laimea ja taivas liikaa valoittunut (yritän tahallani välttää sanaa ylivaloittunut..) mutta tytön asento ja pose hienot ja mukavan terävät piirteet.
Malli ja etuala ovat jotenkin luonnottomasti valaistuneet, mutta pidän silti tästä kuvasta. Se on jollaintapaa raikas ja mukavan "merihenkinen".
Aika kovalla valolla valaistu, mikä luo hieman sellaisen vaikutelman, että kuva olisi otettu studiossa, ja tausta on pelkkä kuva. Ehko tuota on haettukin? Mallin asento ihan hyvä, mutta olisin pyyhkäissyt nuo hiekanjyvät jalasta enne kuvan ottoa.
Mun mielestä nuo hiekanjyvät on hyvät tuossa polvessa:) Tekee kuvasta mainoskuvamaisemman, muttei kuitenkaan liian tekaistun.
Minusta kuva on mukava kaikkine kontrasteineen. Amerikan lippu supi suomalaisella suomalaisessa maisemassa hiekanjyvät polvessa...
Vähän nuo ristivarjot häiritsee, ja varsinkin tuo sormesta tuleva varjo tuohon poskeen..
oi, näitä kuvia onkin enemmän. ihana nähdä! tämä on todella kaunis, värit ovat hyvät ja tällaisessa mallin tulee myös näyttää joltain. ja hän näyttää. upea. oon kade kade!!!
...valokuvaaja? ja oikea malli.. hei, ammattimiehet pitäs kieltää lailla täältä aukeakuvausluovuusharrastesivulta! :D
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.19 (58 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty