Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Suon laidalla


-Raija Manz

Annetut kommentit

Raijalla on kyllä vähän liian helmet mestat kuvailla :) Katkerana saa katsella näitä maisemia. Onhan tää erittäin perus mutta silmä lepää. Jos nyt jostain nillittäisin niin iso puu voisi näkyä kokonaan.
Toi puu on sellanen jatkuujatkuu-puu ja siks se piti laittaa poikki... Ja valokuvaus onkin sitte ainoa lohtu, mitä näissä liiallisissa sumuaamuissa on. =)
Hienoa hienoa... Linjat vievät mukavasti katsetta eteenpäin. Kuvassa myöskin mahtava tunnelma.
Todella hieno ja sävykäs otos. Sopivasti ihmistä mukana. Hyvä.
minkä ihmeen suon?
Raija, sinä osaat kuvata! Kaikki kuvasi mitä olen nähnyt ovat olleet joko hyviä tai erittäin hyviä.. tämä kuuluu kastiin hyvä 1/2 :)
Nimettömälle, Neeracherried on paikka ja kuten nimestä selviää, olen laidalla, en keskellä. Alue on suojeltu ja erittäin suosittu lintukuvaajien kohde, olen siellä itekki käyny haikaroita kyttäämässä.
Muille kovasti kiitoksia kommenteista ja Annariitalle kohteliaisuudesta... =)
Raijalle.. se oli totuus. Kuvasi ovat hyviä. Piste.
Tämä on kyllä oikeasti hyvä! En näköjään ole tykännyt kuvistasi yhtä paljon kuin Annariitta: ne jotka olen katsonut, ovat olleet pääosin hyviä, jokunen tosiaan erittäin hyvä mutta muutama melko vaatimatonkin. Tässä on aamusumutunnelma huipussaan, värit hempeät mutta kuitenkin luonnollisen tuntuiset.

Etsimättä tulee mieleen Hannu Hautalan kuva takavuosilta, jossa jänis on noussut takajaloilleen tuontapaisella pikkutiellä veräjä taustanaan. Ollapa tuossa joku vastaava mielenkiinnon herättäjä, vaikkapa harakka aidantolpalla, niin johan olisi kovan luokan kuva!
No... Minä olen katsellut kaikkien Aukealaisten kuvia vasta vähän aikaa, joten en ole nähnyt suurimmankaan osan KAIKKIA kuvia, enkä millään ehdi katsoakaan.. harmillista, pitää elää välillä oikeaa elämääkin, mitä se sitten lienee:)
Kiitos Antti... Oot muutaman kerran sanonu siitä vihertävyydestä ja kun töissä tuli mieleen, kurkkasin työkoneelta kuviani ja tottahan tuo oli.
Tuon puunoksalta lähti isohaarahaukka lentoon, mutta kamera ei tietenkään ollut valmiina... Ehkä joskus vielä tärppää... Tosin kuvaamista ei helpota se, että yleensä on koirat mukana, eli mun kuvat on sellasia yhdistettyjä aamulenkki tai vaelluskuvia.
Kaunis kuva, miellyttää silmää. Ihanat pehmeät sävyt, mieli lepää tätä katsoessa :)
En halua olla kateellinen kuvausmestoista ja aikaisista sumuaamuista, muttamutta...
En kertakaikkiaan löydä korjattavaa! Tuo katkeava puukaan ei minun silmää häiritse. Tekis mieli pistää viis pojoa.
Kuvaa katsoessa voi aistia ilmassa olevan kosteuden,tuoksun, kauneuden ...
Kaunis kuva, jostain kumman syystä tykkään tällaisista sävyistä... :)
Mahtavan kaunis kuva, jossa upeat sävyt ja sommittelu/rajaus kohdillaan.

5p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.68 (92 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty