Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Hulkkonen

Keravan SM-ralli.
-Janne Mäki

Annetut kommentit

Vihreä vähän puskee niinkuin keulakin pyrkii tekemään.
Joo, tämä paikka oli pitkän alamäen jälkeisellä suoralla ja tässä kohtaa tie kaarsi skidisti vasemmalle. Vihreys on toki tarkoituksella haettu kuvaan. Olisi ollut toki mahdollisuus kuvata myös ilman etualan puskia, mutta tämä toi kuvaan sopivasti lisää syvyyttä ja vauhtia. Kiitos kommentistasi!
Oon joskus aikanaan itekki istuskellu ralliauton kyydissä ja ne ralleista tulleet kuvat yleensä tahto toistaa itseensä (ellei onnistunu autoo kaataan ihan kameran vieressä)... Mielellään ois sitä tälläsenki sinne albumiin liimannu, eli sarjassaan mielestäni oikein hyvä kuva.
Raija kiva kuulla, tottakai tuoltakin tarttuu sitä perushuttua aina kortille, mutta aina tarkoituksena koittaa jotain uutta. Tällä kertaa tälläistä, varmasti monta kertaa jossain muussa yhteydessä nähty tekniikka.
Valokuvauksessa ei kehity jos ei aina yritä jotain uutta. Yleisestä kommentoinnista sitten huomaa mikä toimii yleisölle ja mikä ei.
Kiitoksia kaikille äänten antajille. Aina tietenkin äänten yhteydessä näkisi mielellään kommentinkin.
Kerrankin järkevä rallikuva. Hyvä terävyys autossa eli pannaus onnistunut hienosti. 4p
Näissä hommissa tosiaan pidän todella tärkeänä, että tekniikka on kunnossa, toki sisältö pääasiassa aina ratkaisee. Kiitos kommentistasi Marko.
Kiva nähdä vähän erilainen ja onnistunut rallikuva välillä. Hyvin toimii.
Kiitoksia kommentistasi Teemu!
On kyllä todellakin täydellisesti onnistunut pannaus, jopa niin täydellisesti, että en ihmettelisi jos on photarilla tehty kyseinen vauhti kuvaan. Auto on meinaan ihan täysin tarkka..

Jos tämä todella on ihan aidosti muuttamaton niin anteeksi epäilykseni. :)
Minusta kyllä on täysin yhdentekevää onko lopputulos luotu kuvausvaiheessa vai jälkikäsittelyssä. Joka tapauksessa luulen, että tämä on helpompi tehdä kameralla kuin photarilla:-)
Eihän tuo ole kuin paikanvalinnasta kiinni, itse pannaushan on älyttömän helppo suorittaa. Kiitoksia kommenteista!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.25 (55 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty