Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Heijastuma Kosovosta.

Katunäkymä heijastuu EU:n hallintorakennuksen seinästä, ikkunat konfliktien rikkomat. Pristina, Kosovo pari viikkoa sitten.
-Eerik Kiskonen

Annetut kommentit

Aikas kokolailla onnistunut veto. Kosovossa on palaset hieman hukassa.
Paras kuva pitkään aikaan, ei voi muuta sanoa. helposti 5
Kyllä. Verhoikkunan ja minareetin rinnakkuus häkellyttää jotenkin, minareetin pikku poikkeama ja ylempi pahanenteisen tyhjä ikkuna-aukko. Aita pitää kasassa alhaalta, taivas riehakkaine pilvineen vapaana ylhäältä. Mainosteksti muistuttaa elinkeinoelämän jatkuvuudesta, kuten rakenteilla oleva kerrostalokin.
good!
Tää on kyllä loistava. Eräässä Puolan matkaoppaassani on samantyyppinen jossa Varsovan peiliseinistä heijastuu vanhaa arkkitehtuuria mutta tämä on vielä parempi kun tosiaan palasia puuttuu. Vielä ku joku pölähtäneen tai vaihtoehtoisesti sliipatun näköinen tyyppi kurkistelisi jostain. :)
Hyvin kuvaava kuva Kosovan tilanteesta, tää ei sanoja tarvitse.
Vau... Mulle tuli muutaman hetken katselun jälkeen vahvasti mieleen tuo ilmeinen kauneus taivaassa, lehtipuussa ja tornissa. Sitä ennen piti päästä tonne taustaan näkemään ne, kun rikkoontuneet peililasit ja kaiken elämän taakseen kätkevät verhot veivät huomion.

Tosi nättiä tuo yhteispeli. Tulee melkein mieleen kuulusteluhuoneen panssaroitu peililasi ja sen takana tapahtuva salamyhkäisyys. Sommitelmassa ei tunnu olevan mitään ihmeellistä, mutta se tuntuu hyvältä.
Jos kuvan nimi ei puhuisi Kosovosta niin sitten haluaisin että vain nuo kaksi ikkunaa olisi rikki. Tulisi hieman taijanomainen tunnelma. Mutta kun Kosovosta on kyse niin tuo ikkuna tuo todella paljon lisää tunnelmaa kuvaan. Loistavaa!
Ihan btw, mua ärsyttää aivan sairaasti kun ihmiset sanoo Kosova.
Mun mielestä tosi hieno kuva. Tykkään väreistä ja tunnelmasta, bonuksena löytyy sisältöäkin :) Jos jotain parantaisin, vaalentaisin vähän ja lisäisin kontrastia. Nyt on vähän turhan tasainen.
Hieno, kuin palapeli jossa palaset vielä hakevat paikkaansa.
Oikean yläkulman vain hiukan rikkoutunut ruutu meinaa varastaa koko shown. Hyvä elementti, tärkeällä paikalla kuvassa. Toimii hyvin ja kokonaisuus viehättää, Kosovossa on elämä edelleen aika rankkaa ja se myös kuvasta välittyy. Hyvä!
Se Kosova on muuten oikeampi nimi. Ei ole nyt tässä käsillä faktaa josta tarkistaa, mutta käsittääkseni Kosovo on serbinimi paikalle, Kosova albaaniväestön ( eli se oikea nimi.. ). Serbinimeä useimmat muut kielet käyttävät, mutta..
Saako tätä printtinä? Aivan loistava. Laita postia, jos haluat tehdä kauppaa. sampo.muranen@gmail.com
todella jännä mutta hieno kuva
Erottuu tosiaan edukseen. 5p
Kuva kertoo
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.74 (117 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty