Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Vesikko

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Marko Jortikka

Annetut kommentit

Tuo laiva on tämän kuvan juttu. Upeasti siitä tulee pellin kuprut ja niitit esiin, mutta johtuen varmaan vastavalosta keskiosa kyljestä on menettänyt yksityiskohtansa. Mietin myös tuon puun roolia tässä, että olisiko laiva pärjännyt ihan yksinäänkin. Nyt se lähinnä varjostaa suoraa aurinkonpaistetta ja ja tavallaan tekee kuvan symmetriseksi laivan kanssa. Se taas tuo tähän minusta sellaista sommitelmallista rauhattomuutta. Samalla myös ehkä vauhtia, johtuen polttovälistä. Hemmetti haluan laajiksen.
Värit kohdillaan ja sommittelukin pelaa. Valo on toki paikoin rankan puoleinen.
Minusta kova valo ja sen rohkea käyttö sopii tämmöiseen kuvaan oikein hyvin, kuvakulmassakin samaa hurjaa meininkiä.
Kiitos kommenteista! Aamuaurinko varmasti toimisi tässä, kun se paistaisi suoraan tuolta takaa ja värittäisi taivaan ja puun. En vain ole kovin aamuvirkku...
Keskipäivän kova valo oli tosi haasteellinen, mutta voimakas vastavalo toi tähän myös oman tunnelmansa ja sen vuoksi itse tykkäsin kuvan fiiliksestä.
Atelle kommenttina, etten oikein voinut tuota puuta nurinkaan kaataa ja tästä kuvakulmasta se ei niin haitannut - päinvastoin toi ehkä lisää sisältöä.
kiintoisa kuva :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.07 (27 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty