Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Tie


-Jani Oksanen

Annetut kommentit

Hyvään paikkaan, ja aikaan, olet sattunut kyllä kameran kanssa osumaan.

Valo ja usva ovat hienoja. Jos jostain olisi pakko nillittää, niin värien sävyt voisivat ehkä olla suuremmat. Tokin näinkin menee. 4p
Hyvä kuva, jossa paljon korjattavaa = keskinkertainen.
Valoisuutta lisää, mm. etuala ja vasemman puoleiset puunrungot jäävät ihan liian tummiksi.
Tien keskellä olevalle ruohikolle lisää valoa samalla ( vihreä luminance + ), nyt jää hiukan värittömäksi , saturaatio on kuvassa muuten ihan kohdallaan.
Kivan tunnelmallinen kuva. Olen Juhan kanssa eri mieltä tuosta kuvan tummuudesta. Mielestäni se tuo kuvaan tiettyä tunnelmaa ja tumma metsä antaa päähuomion tielle ja siihen sopivasti osuvalle valolle. Vasemman reunan rajausta olisin ehkä miettinyt vielä, että olisiko parempi, jos reunimmainen puunrunko olisi rajattu pois.
Metsää ja luontoa kauniisti kunnioittava kuva. Ihmisen jälkikin (tie) vaikuttaa luontevalta, jotenkin hienotunteiselta. Osaisinpa itekin.
Heh, ei voi kuin ihmetellä, että jotkut löytävät tästäkin "moitittavaa"...
Miten vasemmanpuoleiset puunrungot voivat olla liian tummia.
Mitäs jos ne olivatkin juuri kuvan ottohetkellä noin tummat...

Hieno kuva, jossa hyvät sävyt/rajaus/upea valo.
Oli niin mukavannäköinen kuva että oli pakko kirjautua sisään. Rajaisin vasemmanpuoleisen rungon pois, näin valo pääsisi ikään kuin lävitse ja mustat kehykset kehystäisivät oikeasti kuvaa joka reunassa. Myös oikean reunan kehystä vasten nojaavan puun rajaisin pois. Mielestäni kuvastasi tulisi ilmavampi ja kevyempi näin kivoille tummille sävyille. Hieno kuva, ansaitsee 4+ p.
Onnistunut taltiointi tavanomaisesta maisemasta. Hyvä.
Kivan tunnelmallinen kuva, jonka tunnelmaa vois ehkä korostaa pikkasen seepiammilla sävyillä (ei kuitenkaan ihan täysin seepiaa). Niin, ja rajata vois vasemmalta ja alta vähän - tai ainakin kokeilla. Ja kehykset veks!
Upean tunnelmallinen kuva, polun vehreys ja sen jatkumon sumuisuus luovat mystisen fiiliksen. Mystisyyttä olisi voinut vielä lisätä rajaamalla vasemmasta reunasta puun pois kuvasta.
Hieno kuva, 4+ pistettä!
Hyvä tunnelma!4 pistettä
Tämä on kyllä kaunis kuva ja usva on hieno.
Upea ja sävykäs kuva. Ison synkän metsän tuntu.
Kiitos paljon hyvistä kommenteista: kehuista, kritiikistä ja vinkeistä! Sekä pisteistä, kiitoksia. :)
Todella hieno. Kaikki kohdallaan.
Tämä on kyllä aivan hiton hieno!
tosi upee kuva (:
Hieno kuva. Jos jotain niin kokeilisin rajata tuon oikealla kuvan reunaan jäävän vinon puun pois. Mahdollisesti myös vasempaan reunaan jäävän puun? Siitä olen kyllä vielä epävarmempi. Hyvä näinkin.
Kuvassa mielestäni kaikki muuten kohdallaan lukuunottamatta tuota vasemmalla olevaa puunrunkoa jonka olisi voinut rajata pois. Muuten juuri sellainen tunnelma joka metsämaisemasta pitääkin välittyä katselijalle. Upea!!
Tää on komea!
Paljon kiitoksia uusillekin kommentoijille!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.85 (120 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty