Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Syksyinen Tuuli

Käytiin koittamassa Tuulin kanssa muutamia ruutuja kivassa pienessä puistossa. Nättinä syksyisenä päivänä.

-Arto Tapio

Annetut kommentit

Valo on kaunista. Tuuli on vasta heräilemässä. Tuuli pitääkin tänään rokulipäivän. Haravoikoot muut, tänään minä vain vähän henkäilen ja nautin kauniista syypäivästä.
Paljon hyvää kuvassa on, mutta minun makuun myös vähän liian poseeratun oloinen kuva. Tuo Tuulin asento kun tuntuu vähän epäluonnolliselta ja epämukavalta; pitää selkänojasta kiinni, että ei putoaisi penkiltä. Värit ja valo kyllä toimii. Kaipaisin vielä vähän lisää tilaa Tuulin ja penkin ympärille.
Sekä ilma että Tuuli on kyllä oikein kauniita:)
Mä pidän tästä vaikka Tuuli ei taida ihan ammattimalli ollakaan, vähän jäykän oloinen asento.
Näin kauniiseen syyspäivään sopis rennompi poseeraus.
Ilme on kyllä ihan hyvä, mutta kehonkieli liian jäykkää.
Kuvana kuitenkin oikein kaunis ja malli sopii muuten hyvin ympäristöönsä.
Sommittelu penkin osalta jotenkin tökkii. Kasvojen osalta on ongelmaa myös... johtuuko valosta vai jälkikäsittelystä? Tunnelma toimii kuitenkin.
Värien ja tunnelman puolesta hirmu kaunis kuva, mutta jäykkä posemeininki häiritsee minuakin. Toisaalta jos tässä on haettu tavallaan kontrastia luonnollisuuden ja "teennäisyyden" välillä, niin se pitäisi minusta tulla selvemmin esille. Tästä olisi voinut saada mielenkiintoisen kuvan esim. asettamalla penkille jotain hyvin luonnotonta ja ympäristöstä irrallaan olevaa. :)
Tällä silmällä olen itsekkin puistonpenkkejä katselluu, mutta tuttavapiiri on niin kameraa pelkäävää että kuvat on ottamatta. Tyytyväinen olisin jos näin kivoja kuvia saisin otettua.
Mielestäni penkin oikealla puolella olisi saanut olla lisää tilaa, tai sitten vasemmalta pois... Muuten on kivat värit ja mukava tunnelma. Tällaiset syyspäivät ovat verrattomia.
Tuuli on kyllä todella kaunis tyttö! hienot värit ja hyvä fiilis välittyy kuvasta. Kiva katsella tällaista.
Mukava ja tunnelmallinen, mutta aika mitäänsanomaton kuva: Nätti tyttö nättinä päivänä nätissä ympäristössä. Oikealle enemmän tilaa.
Kiitos kaikille kommenteista.
Pidän kovasti. väreistä ja mallista ja laadusta ja kaikesta.. ehkä pikkuisen parempi ryhti parantais kuitenkin, se erottuu kuvassa äkäsemmin ku luonnossa.. muutoin moitteeton kiva kuva..
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.95 (58 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty