Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Helminauha


-Antti Partanen

Annetut kommentit

Visuaalisesti todella näyttävä kuva!

Pelkästään kuvaa katsomalla ensimmäisenä ei mulle tule mieleen helmet tai luonnon muodot, vaan teknologinen ympäristö. Sävymaailmakin ruokkii mielikuvitusta, pääsin miltei dystooppisiin tunnelmiin. 5p.
Kaunis, kaunis, kaunis...
Ihan kiva ja erikoinen kihokkikuva :)
Psykedeliaa!
Rock-bubin seinälle ISONA ja monena kappaleena.
Ei ne hörhöt tajuais, että kihokin kuvia olisi seinillä.
Tajunnanvirtaa!
Psykedeliaa!

Jii, haa! Tykkään ja rokkaan, vaikka en minäkään tosta oikein kihokkia löydä, mutta tajunta lajenee!
tää oli helppoa: 5p.
Heh, Kimmon kommentista muistuu hyvin mieleen K.G.:n kommentti toissakesäiselle kihokille, josta sitä kihokkia oli vielä vaikeampi hahmottaa; joo samaa sarjaahan tämä. Yritin kyllä saada jotain vastaavaa aikaan tänäkin kesänä, mutta en onnistunut kuvaamaan mitään tämäntapaista, vaikka tiedänkin millä tavalla periaatteessa näitä saa syntymään. Luulin sen olevan helpompaa kuin mitä se näyttää olevankaan...

Rock-bubin seinille en tota kyllä luovuttais... vaikka saattais sinne kelvatakin, ne paikat vaan ei ole mun mieleisiäni. Ja kappas vaan, kihokit loistaa poissaolollaan mun omaltakin seinältä, höh.
Siis tää on kihokki...mietinkin että jotain kasvimaista tässä on mutta näin kuvattuna en olis kyllä löytänyt ihan heti kihokkia tästä:)
Ihan mahtavan hieno kuva!
Onhan se ja keskellä kuvaa Barbara odottavasti suu auki:) mutta teräviin ja erottuviin muotoihin sopisi kontrastikkaampi kohtelu; haahuilu pois ja täysin voimin kohti katsojaa.
Hieno ja omaperäinen kasvikuva, Antti!
Hienoa, kun näyttäisi olevan vain ympyröitä ja mitä lie suttua, mutta ainakin itse huomasin samantein kuvassa olevan kihokin. Niin kuin tekstiä lukiessa ei lue kirjaimia, vaan sanoja ja lauseita.
Hmm, hieman luonnoton. voisi olla tehty koneella, esim. joidenkin trance-bileiden flyeri. 3p
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.33 (64 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty