Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Pucón


-Tuukka Järventausta

Annetut kommentit

Hieno kuva. Valoa ja varjoa, syvyyttä.
Jotenkin maagista syvyysvaikutelmaa, ihmiset ja ruoho terävää mutta puun runko ei olekaan.
Minä en oikeen osaa päättää onko toi vänkkäräsääri tuossa etu-alalla plussaa vai miinusta.
Pariskunta ja vene nyt ainakin viehättää.
Kaikki muu tuntuu tärisevän mutta pariskunta on terävä. Mukava tunnelma.
Minulle vänkkäräsääri on plussaa. Plussaa on myös se, että pari ei ole kliseisesti toistensa kainaloissa, vaan touhuaa jotakin muuta. Turha romanttisuus pois! ;)
Elementit on kaikki tarpeellisia, eikä mitään puutu. Yläpuolen oksisto ja alapuolen varjo ovat ikäänkuin kehyksenä kuvassa.
Kehystystä minäkin ensin aattelin. Vaan yläpuolen oksisto on terävää ja etualan varjo epäterävää. Erikoinen terävyysalue.
Hyvä veto ja kai pakon sanelemakin ottaa kuva kauempaa häiritsemättä ja lupaa kysymättä keskimittaisella telellä. Etenkin etualalla kapea terävyysalue ei ulotu puihinkaan asti. Mukava vastavalokuva.
Sävyt rokkaa, eikä mustakaan ole tukossa. Miellyttävä katsoa, ei ärsytä. 4p.
Hellyyttävä. Mieleen tulee samannäköinen kohtaus elokuvasta Kaunis Mieli. Jostain syystä kuvittelen että pari on aikaisilla treffeillä, ja syövät molemmat eväs-voikkareita. Eli kuva tuo mieleeni tarinan joka on aina ehdotonta plussaa. Huomioni menee ensimmäiseksi mieheen ja hänen asentoon, syytä en osaa sanoa.
Oon tässä lätkinyt töillesi vitosia, mutta tässä tuli yhteentörmäys: päät ovat ärsyttävästi painuksissa, taustalla lipuva vene on ärsyttävän kliseinen ja itse kuvakin vietävävän periamerikkalainen ja postimerkkimäinen, vaikka ihan muualla ollaan. :)


Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.04 (48 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty