Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Lithuanian circus boy

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Luultavasti tivolin jäsenistoon kuuluva lapsi, joka poseerasi minulla ilman mitään pyyntöä erikoisesti nostamalla kätensä toisen silmän päälle. Paikka oli Pohjois-Slovakiassa rajan lähettyvillä pieni kylä.


Kulttuurien kirjo jaksaa hämmästyttää matkaajaa, koska perimmiltään ihmiset vaikuttavat kovin samalta, vaikka matkasimme seitsemässä maassa. Paikalliset tyylit, jotka ovat muokkautuneet vuosisatojen saatossa, tuntuvat hyvinkin arvokkailta sen jälkeen kun suurien teiden ja suomalaisten kaupunkien jälkeen on nähnyt lähinnä vain rationalisoitua normaaliutta ikeoineen ja mcdonaldseineen. Kaupallisista mainoksista kaipaa eroon tien varsien huudettua sitä kaikkea mitä ehkä voisin tarvita.

-Katja Lappalainen

Annetut kommentit

Hän on tajunnut, mikä ihmisestä tulee kameran takana: yksisilmäinen, kyklooppi, konehirviö, joka litistää ja tallentaa kaiken, mitä näkee.
Kyklooppion jumalana hieman ontuva vertaus, mutta varmasti muuten kommentissasi ihan pointtiakin. Vaikka toisaalta kyllähän kuvaaja luo todellisuutta, joten voineen sinänsä verrata haluamallasi tavalla.
Hieno kuva. Kirkkaat värisävyt, mutta ankean neukkulainen tunnelma. Eikös se ole Lithuanian?
On muistaakseni juu. Slovakia oli erikoinen ja pysähtynyt paikka. Minulla oli jotenkin ihan erilaiset mielikuvat ennen kuin menin sinne.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.46 (26 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty