Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Karles Bridge - Greatness in Prag

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Praha on täyttänyt kaikki ne odotukset, jota kymmenen vuotta ehdin kasvattaa ennen kuin pääsin tänne taas uudestaan. Tuntuu siltä kun olisin tullut vihdoin kotiin. Valokuvaajan ja reissaajan unelmakaupunki on täynnä katsottavaa, kuultavaa ja unelmoitavaa.
-Katja Lappalainen

Annetut kommentit

on kyllä minunkin mielestäni valokuvaajan ja reissaajan unelmakaupunki :) nimim. kolme kertaa käynyt männä vuonna kun isoveli asuu siellä.
Kuva kertoo jotenkin upeasta paikasta johon kuvaajalla on melkein alamaisen asema tai jotain sellaista, en näköjään osaa selittää tätäkään fiilistäni oikein:).. Taidan kuitenkin itse tuntea samoin mitä tulee Roomaan.
Ihan tyylikäs kuva tämäkin, jonkinlaista historian siipien havinaa. Tuo yksi läpipalanaut pläiskä tosin latistaa tunnelmaa. Prague, ei Prag.
Prague, Prag, Praag, Praha. Paikallisethan siellä sanovat Praha itsekin useimmiten mutta enkut käyttää kyllä myös Prag ja Praag.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.9 (21 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty