Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kotikatu

Baia Mare, Romania
-Ismo Savimäki

Annetut kommentit

Vastavalo poimii linjoja ja peittää paljon muuta. Kaikki tuntuu olevan vinossa ja rempallaan mutta lapsilla on vauhtia. Koskettava kuva, 5p.
Koskettava on juuri oikea adjektiivi kuvaamaan tätä. Tykkään.
Jostain syystä tulee mieleen Vesku Loiri ja Pojat-elokuva. Tässä on kuitenkin enemmän toivoa ja iloa, vain aikuisen silmä huomaa raadollisuuden. Tunnelmassa ei onneksi ole mitään osoittelevaa eikä surkuttelun makua. Elämän makuinen kuva.
Kiitokset, Juha, Sampo ja Heli! Äkkäsin nämä lapset ja liudan muita kaupungin laidalla penkomassa roskiksista ruokaa. Hauskoja, eloisia pikkuihmisiä! Kauhea huuto ympärillä, kun kaikista piti vuoronperään ottaa potretteja ensin yksin, sitten kaverin kanssa. Sen jälkeen rundi junaradan varren mökeissä lasten vanhempia, mummoja ja pikkusisaruksia morjenstamassa. Yllättävän siistejä ja viihtyisiä koteja, vaikka päällepäin toiselta näyttää!
nimi 'kotikatu'..satiiria? - suomessa istutaan töllön edessä katsomassa halpaa telkkariohjelmaa toisien ihmisten fiktiivisestä elämästä, tuolla taas eletään joka päivä oikeaa elämää olosuhteista riippumatta..elämää joka varmasti on kiinnostavampaa kuin mikään suomalainen telkkariohjelma.
Pysäyttävä kuva kyllä... Sain taas hetken istua rauhassa ja miettiä maailman menoa.
tunnelmasta minulta 4p. Millaisilla säädöillä olet kuvan ottanut?
Ihanan positiivinen, lasten elämäniloa pulppuava kuva - ja toisaalta ajatuksia herättävä! Mistä elementeistä syntyy onnellinen lapsuus?

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.37 (62 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty