Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Michael


-Iikka Koistinen

Annetut kommentit

en.
Helsinki?
Kirkko!
Metsästysmaja kihniössä?

Oikeesti valo on kiva.
Poika on outo.
Sommittelu on yllätyksellinen.
Kirkko tulee heti ensimmäisenä mieleen.
En vaan pääse oikein ajatukseen kiinni. Istuuko siinä Michael kirkossa vai missä? Jos kyseessä ylipäätään on kirkko, niin aika kummallinen kuva. Tämä on jokatapauksessa kuva, joka ei kaipaa selittelyjä kuin muutaman todella harkitun sanan.
täällä jotku vaan heittelee arvosanoja enempiä miettimättä. mun mielestä tämä kuva on tosi hieno.mutta se on arvosteluissa alle 3. eli alle keskitason. jos ottaa nuo numeroarvostelut tosissaan ni ikinä ei opi kuvamaan ja ikinä ei tule onnistumisia. vai laitetaanko kaverille sen takia huonot pisteet että omien töiden arvostelut näyttäis paremmalta?
Kirkko on oikein, ja tarkemmin Helsingin tuomion kirkko. Se ei kuitenkaan ole kuvan kannalta oleellista, joten otin tuon alkukysymyksen pois :) Ja nimetön ystäväni, kiitos kommentistasi. En oikein ymmärrä tätä aukean pistearvostelua, koska en tunne ketään, jota se olisi valokuvauksen saralla kehittänyt. Olen kuitenkin jo oppinut jättämään nuo pisteet omaan arvoonsa, joten muutamat ykköset ei tunnu missään.
Taas sarjassamme kuva, jossa elementtejä, joiden vuoksi jää positiivisella tavalla mieleen.

Penkkirivien "vaakaviivat", yhdistettynä seinän "pystyviivoihin" ja yksinäinen hahmo, joka mainioine hiuksineen/asuineen (jotenkin korostuu ympäristössään) katsoo "kaukaisuuteen" jota vielä korostaa oikealla olevan pylvään takaa aukeava "valkoinen tyhjyys"...
Ja kuin pisteenä i:n päälle, tätä lähes kliinistä minimalistisuutta rikkoo (vain hieman) nuo kaksi seinällä olevaa valaisinta.

Täydet bojot tälle kuvalle.
Kohde on pieni, reunalla ja silti keskeisesti. Valo ikäänkuin tuuppaa kaveria vahvemmaksi, ja juuri oikeaan kohtaan. Jotain perin kiehtovaa tässä on, jotain seesteistä ja tarkkaan harkittua.
Ehkäpä tässä se juttu, miksi en pääse oikein sisälle tähän kuvaan on tuo hepun katseen suunta. Tyhjä sali ja se yksikin ihminen on poissaoleva. Ois vähän nykypäivää kuvaavampi, että se yks kirkonpenkissä istuva heppu kattois tiiviisti eteenpäin ja ainakin näyttäis olevan jotenkin läsnä. Nuo penkit vaan on niin kirkonpenkit, etten voi olla ajattelematta sen rakennuksen merkitystä tässä kuvassa. Harry kyllä ilmaisi tuossa jo tämän kuvan hyvät puolet ja voin niihin yhtyä (paitsi lamppuja en ottais pois)
Tykkään paljon! Suomalaisuutta parhaimmillaan. Suuri, kliininen, avara tila, geometristä herkuttelua ja yksinäinen Michael. Ei mitään katseita tarvita eteen tai kameroihin. Tosiaan avara ja vähäeleinen sommittelu kuvan kantava voima. 4 pojoa!
Hieno! Olisiko tuon keskimmäisen valaisimen voinut piilottaa kokonaan pylvään taakse?
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.08 (48 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty