Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Pikku pyöräilijä


-Marko Jortikka

Annetut kommentit

erimainio kuva: pikku punanuttu monen muun tavoin kulkee sillan pyörällä polkien. kukin kevyen liikenteen edustaja on kulkenut omalla tyylillään, jälkensä kuuraan jättäen. onkohan jo liukasta?

kuva miellyttää silmääni myös sommitellullisesti. pyöräilijän sijainti symmetrian ulkopuolella korostaa rakenteiden toistuvia linjoja. ehkä se myös luo viitteen siitä, että pikkupyöräilijä ei aivan kulkenut suoraviivaisesti vaan kenties haparoiden/mutkitellen? värimaailma on mukavan hillityn harmaansävyinen (kuin sävyisä mv) ja sitten pisteenä iin päälle tuo tehosteväri, pirteä tontunpunainen tummaatummaa (geometrista muotoa) vasten. lisäksi ilmeisesti puun lehdet muodostavat osan "uhkaavasta pimeästä".

(symmetriakommentiin lisäyksenä, että vain valaisimet, tummat rakenteen sisäpuolella ja vaaleat sen ulkopuolella ovat lieviä "häiriötekijöitä", jotka nyt vain pitää hyväksyä - toisaalta nekin sellaisia hauskoja pikkupoikkeamia?)

tykkääntykkääntykkään!
kiitoskiitoskiitos Pia mukavasta palautteesta :)


toivoisin pikkupyöräilijää ehkä hitusen lähemmäksi. :p
ne on niin vikkeliä, ettei aina ehdi ;)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.04 (51 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty