Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

La Gomera

koostettu useasta kuvasta
-Jukka Tiippana

Annetut kommentit

Hieno valo, hyvä sommittelu ja vaikuttava maisema. Tällaista vois tuijotella julisteena, että sais yksityiskohdatkin esiin.
Minä olen hiukan eri mieltä Petrin kanssa valosta.
Tummanpään aukaisulla kuvaan tulee luonnollisempi valo ja niitä yksityiskohtiakin rupeaa näkymään ihan eri tavalla.
Itse väreihin ei tarvitse mennä koskemaan.
Näen melkein pilvien liikkuvan taivaalla; todella todentuntuinen ja elävä fiilis kuvassa. Varjoissa näkisi tosiaan mielellään enemmän yksityiskohtia.
Huippu vasemmalla peittää maisemaa ja tekisi mieli kurkata sen taakse, mutta toki se on tärkeä osa kuvan mielenkiinnon kannalta.
Kaunis maisemakuva.
Hieno kuva, tasapainoinen! Ilmeisesti Gomeran saarelta? Olen menossa perjantaina Teneriffalle ja tarkoitus vierailla Gomeralla. Ties vaikka räppään kuvan samasta nypykästä :)
Kiitos palautteesta! Kyllä, kuva on Kanarian saariin kuuluvalta Gomeralta.
kaunis, silmä ja sielu lepää. värit kuin unesta kauniista.
tää on hyvä lähtökohta loistavalle kuvalle. tää on vaan semmonen pliiisu loistava kuva. eli nyt tähä jotai ... prinsessalinna oikeaan laitaan, lammaslauma, tornaado taivaalla, sateenkaari, joki keskelle, jotai... :D eli siis muutoin 5p. mut nyt tällasenaan 3p.
Haluaisin ottaa tuon isoimman huipun syliini ja siirtää sen tuonne laaksoon - ja kohta takasin. :) Ei vaan hulppee on maisema, mutta sinänsä kuitenkin vähän pliisu. Tuo ylin huippu on kyllä vähän liian lähellä kattoa oikeastaan eli mun kai pitää lähtee siirtään se alas. :P Jos ois mun ottama ni voisin seinälle pistää, mutta nyt en lähe sitä ostamaan. :)
Tuo maailmankolkka meikäläiselle täysin vieras ja mielikuvat eivät vastanneet tätä kuvaa ollenkaan. Ylevä näkökulma, sommittelun ahtaus tekee topografian vain dramaattisemmaksi.
Kuvan yläosassa sais olla enemmän tilaa. Vähän jäi fiilikset pliisuksi. 2p
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.26 (81 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty