Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Huoletonna

Lämmin ihana kesäilta, kirpparilta hankittu vanha potkulauta eikä huolen häivää...

Tussi 005, 01 noin A4 ja kauan, kauan monta viikkoa jotka kääntyivät kuukausiksi...
-Tiina Juusela

Annetut kommentit

pakko sanoa että hienoimpia töitä mitä oon koskaan nähnyt! tunnelma välittyy todella hyvin :)) pojan silmät vähän häiritsee (johtuu mahdollisesti kuvanlaadusta?), käytitkö apuna valokuvaa tms?
Herrajestas.... hieno ja huh huh sitä työn määrää... voin vaan kuvitella...
Loistava - ainoa moite pojan kasvoista, mutta sekään ei iso paha. Tulevaisuudenura nuorenkirjojen kuvittajana?
Kiitos. Kyllä valokuva oli mallina. Joo, tarvii katsoa uskaltaako koskea silmiin ja vähän parannella...
Kiitos kun kommentoit töitäni. Olet mielenkiintoinen persoona ja olen sun töitäsi aikojen saatossa tiiraillut. Sulla on vahva maailmankuva ja tapa elää. Meidän teokset on pisteytyksissä näemmä rinta rinnan, vaikkakin täysin erilaisia ovat. Lopuksi huomautan, että nuo pojan kasvot ovat ihan hyvät. Sun kanssa olisi kiva piirtää!
Kiitos samoin Sebastian!
Vautsi! onpas hieno! Hyvä valo ja varjot!
Hienosti tehty kuva,ainoa mikä on niinkuin aiemminkin ollu puheena silmät, mutta ei liian vakava vika kuitenkaan
Hei vaan Tiina pitkästä aikaa!Luin tervehdyksesi tuolta toiselta sivulta, jossa oli se valkoinen paimenkoira,mutta en vastannut sitten kuitenkaan sinulle sinne, vaan päätinkin käydä tervehtimässä sinua sinun omilla sivuillasi ja katsella samalla sinun töitäsi pitkästä aikaa myös,mitä viimeaikoina olet tullut tehneeksi!Olen tosiaan ollut kommentoinnissa pitkän aikaa katkolla ja olen tämän uuden Ira koiramme kanssa lähinnä vaan puuhaillut ja metsissä sen kanssa enimmäkseen aikaani vaan viettänyt ja vähän jotain siinä sivussa sitten muutakin kyllä yrittänyt,mutta tänne en vaan ole oikein vieläkään oikein kunnolla mukaan uudestaan jaksanut lähteä,vaikka välillä olen kyllä joillekin töille nimettömänä pelkät pisteet aina joskus ihan satunnaisesti vaan käynyt silloin tällöin heittämässä.Ja valitettavasti taitaa tilanteeni jatkua samanlaisena ilmeisesti vielä edelleenkin,mutta päätin nyt kuitenkin tulla katsomaan ainakin sinun töitäsi taas pitkästä aikaa välillä ja vastata samalla siihen tervehdykseesi ja koitan jossain vaiheessa taas saada sinulle sähköpostiakin aikaseksi myös.

Mutta sitten itse tähän sinun työhösi,joka on todella mahtavan upea ja siinä on valtavan hieno tuo valo ja tunnelma lataus myös,ja mikä valtavan suuri erityistä tarkkuutta ja taitoa vaativa työmäärä tähän työhösi myös sisältyykään jo yksin tuossa ruohokentässäkin,muusta puhumattakaan,johon harva edes pystyisikään,joten täydet pinnat on pakko sinulle antaa ja todeta vaan jälleen kerran,että olet sinä vaan todella käsittämättömän taitava!Samalla toivotan sinulle tosin vähän myöhässä kyllä oikein luovaa ja aina vaan parempaa tätä alkanutta jo vauhtiin päässyttä uutta vuotta ja kaikin puolin oikein hyviä vointeja!!!
Hei Tuula!! Kiva kun olet täällä! Ollaan yhteyksissä! Kiitos kaikista kommenteistasi!
Täytyy nostaa hattua kärsivällisyydellesi, sitä tämä tekniikkasi varmasti vaatii :) ja erittäin hieno on kyllä.
Vau! Todella hieno työ, kuten kaikki muutkin työsi. Satumaisen tunnelman saat luotuu tuolla tekniikallas.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.15 (39 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty