Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Lampare

Talvi-ilta Vanhankaupunginlahdella.
-Juha Pääjärvi

Annetut kommentit

pidän kuvan rytmistä ja sävyistä. ainoaksi (lieväksi) miinukseksi jää(-nee) tuo vasemman ylempi heinikko, joka on hieman sävytön, tasainen, epämääräinen..?

terävyys etualalla ja kuvan etuosassa on perusteltua, joskin t-alueeseen ehkä olisi voinut sisällyttää myös vasemman yläreunan heinien päät (joihin valo osuu kauniisti)? vaikea kuvitella, että kovin paljon kiinnostavampaa/kauniimpaa kuvaa olisi lahdelta tuona iltana saanut :)
Kaunista.
Ompas kuvaaja osunut kuvattavaan paikkaan oikeaan aikaan. OK.
Kiitos palautteesta. Pia: terävyysalue tosiaan ei sattunut ihan täsmälleen tässä kuvassa. Taitaa olla samasta hetkestä jokin kuva jossa terävyysalue on keskemmällä mutta valotus pielessä. Tuo epämääräisyys vasemmassa laidassa johtunee hankalasta valosta, olisi ehkä vaatinut aivan erityistä suojautumista vastavalolta. Ja kameran dynamiikallakin on rajoituksensa.

Kyseessä on ns. räpsy, napattu 300mm:n telellä lintutornista, hetken mielijohteesta ja suunnittelematta.
Piti itseasiassa jo jonkun aikaa sitten sanoa, että tämä ei kyllä millään muotoa näytä räpsyltä. Kaunis kuva. Ihmettelen edelleen kovasti, kuinka olet saanut ikuistettua tällaisen kullankeltaisen sävyn kuvaasi?!? Todella kaunista!
Kiitos Annariitta! Sävy on auringonlaskun heijastus, ehkä vain hetkeä aikaisemmin kevyesti jäätyneen lampareen pinnasta. Ja koska teleputken kuvakulma kroppikennolla on kovin kapea, ei kuva-alalle juuri muuta mahtunutkaan kuin tuo heijastava kohta. Gimpillä vahvistettu sävyä, laitoin kuitenkin muuttamattomiin.

Mutta tosiaan räpsyn tapaan otettu, maisemakuvia (tai edes maiseman paloja) en lähtenyt hakemaan tuolla(kaan) retkellä.
Kaunis, unenomainen, värikäs ja erittäin onnistunut otos!
Tässä on silti jotain paljon enemmän... ja tuo kullan väri... aivan mahtava:)
Kultainen kuva!
24 karaattia.
Sateenkaaren pää oikein.
Komeaa. Kiitoksia kommenteistasi!
Onpahan todella kaunis! Sommittelu on just eikä melkein, mille on jo hattua nostettava - tuntuu että se on näissä tämäntyyppisissä liki mahdoton juttu. Todella, todella rauhallinen tunnelma tässä.
Kaunis kyllä. Kuva saa miettimään miltä taivas näyttäisi.
Kaunis tunnelma ja sävymaailma.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.43 (67 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty