Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Fidel

Muutama päivä ennen koiran viemistä lopetettavaksi pyysi omistaja minua ottamaan heistä viimeiset yhteiskuvat. Parivaljakko oli viettänyt paljon tärkeitä hetkiä Hietarannassa, joten ajattelin sen olevan sopiva kuvauspaikka.
-Roy Bäckström

Annetut kommentit

Aivan upea kuva! Hyvä paikan valinta ja sää on suosinut kuvausta.
Terävä, sävykäs kuva, jossa kompositio ja terävyysalueen käyttö on kohdallaan.
Kummankin habitus kuvastaa kuvaan liitettyä kertomusta.

Voiko sitä enää paremmin ilmaista, kuin mitä Tiippana sen kirjoitti.
Komppaan häntä täysin.
Koiran ja omistajansa olemukset ovat tosiaan paljon puhuvia, hienosti tallennettu. Taustalle on on annettu paljon tilaa; terävää kivikkoa pehmeässä valossa ja terävyysalueen ulkopuolella. En ole ihan varma miten taustan liittäisi tarinaan, ehkäpä konkreettisen tunnistettavan paikan ja marraskuisen paljauden perusteella ja sävymaailma on kyllä yhtenäinen kuvan pääkohteiden kanssa.
En tiedä olisiko kuva yksinään aivan yhtä "paljon puhuva", siis ilman tuota kuvausta alla. Toisin päin kyllä toimii, eli kuvauksen luettuaan huomaa, että kuva ja kertomus tukevat kyllä hyvin toisiaan. Hieno kuva, ja asianosaisille varmasti vielä merkityksellisempi.
Itsekin omistan tällaisen karvaisen ystävän ja silmäni kostuvat...en voi sille mitään. Ilmeet kertoo kaiken.
Kiitos kommenteista! Kuvaajana jännitti aika lailla, sillä onnistumisen paine on tällaisessa tilanteessa suuri. Haaleilla sävyillä on pyritty sitomaan kuva vuodenaikaan mutta luomaan myös eräänlaista ajattomuuden tuntua. Pidin myös tärkeänä ettei kuvista tulisi mitenkään yltiösentimentaalisia.
Kuvaaja on onnistunut loistavasti hänelle annetussa tehtävässä. Yhteiset katseet kohti menneisyyttä, siellä on valoa.
Kyllä tässä tunnelmaa pääsee. (ainakin kun luki tekstin)
Enkä pidä siis tekstiä turhana.
Kaunis, harmooninen ja mollivoittoinen.
Toimii siis ihan valokuvana ja koiran omistajalle tämä on tietysti erityisen rakas ja tärkeä muistojen tallenne.
Minäkään en pidä tekstiä turhana. Tosin , ilman tekstiä, en itse kuvasta kyseistä tarinaa aisti . Jos olisin lukenut tekstin ennen pisteytystä, olisin kenties antanut vitosen. Nyt annoin nelosen. Kaunis kuva, ja kauniit värisävyt.
Kaunis muisto siitä pienemmästä Fidelistä. Ehkä jopa lähempää olisin ikuistanut vanhuksen vallankumouksen nähneet kasvot.
No teksti sen kyllä teki. 3p, tuohon taustaan olisi voinut kiinnittää vielä enemmän huomiota, nuo pressuhökkelit ei oikein kuvaan istu, ,eli askel kaksi vasemmalle tai sitten isompaa aukkoa peliin..
*repee* :D siis onks toi koira? ihana ku se on tuommonen. Mut siis tämä kuva. Onnistunut kuva johon tuo nuori nainen on varmasti tyytyväinen, minä ainakin olisin! mut ei hetkauta muita niin kamalasti mut hyvä kuva. 3p.
Voi ei, pitikin mennä lukemaan kuvateksti, nyt itkettää vaan.... Ihana kuva.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.67 (93 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty