Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Stripes


-Sami Heiskanen

Annetut kommentit

Nätti varjojuurinen puu! Valtaväylältä hieman syrjässä oleva katsoja näkee vain että siinä ne menivät, leikkaavat raidat, lipunväriset. Napakasti nimetty kuva pistää miettimään geopoliittista viitekehystä. 5p.
Kivasti on valoa ja varjoa ja juovat, taustallakin vähän katsottavaa. Harmi että tuo tumma maa siihen osuvine valoineen on jotenkin mössöä (tekniikan puolesta). Tähtimäiset valot ehkä vähän liikaa katsottavaa tähän yhteen kuvaan - kerrostalo, puu varjoineen ja raidat riittäisivät hyvin yhteen kuvaan. Tosi kiva, mutta tuohon maahan kaipaisi lisää yksityiskohtia joita katsella, kun varjo on niin kiva.
Juha oikeastaan sanoi sen: lisäksi kuka haluaa lisää tietoa etualan mössöstä. Yksinkertainen on kaunista, ei kenenkään silmä kestä kvadriljoonaa yksityiskohtaa, johonkin pitää voida tarttua
Kaunis kuva, mä pidän tämänkaltaisista valon ja varjon leikeistä:)
Autojen valojuovat tekevät kuvaan omaa tunnelmaansa.
"lisäksi kuka haluaa lisää tietoa etualan mössöstä."

Ku ei se mössö näytä hyvältä, mutta se vois näyttää. Joissakin kuvissa ihan joku tekstuuri valoineen ja varjoineen miellyttää silmää. Tässä se näyttää vaan ikävältä tukkoiselta mössöltä ja tommoselta tahmeelta.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.97 (60 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty