Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Huhtikuu

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Autiotalotuttavuuksista mahdollisesti toiseksi eniten kuvaamani. Kummasti sieltäkin uutta löysi kun valitsi toisen vuorokauden- tai vuodenajan, tai sitten vaan avasi silmät. Sittemmin joku naulasi ovet ja lävet umpeen, toivo siis elää siitä ettei tuokaan paikka olisi lopullisesti menetetty.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Yksinkertaista kauneutta, tässä on jotain mikä vetoaa. Etualan soisi olevan vähän pienempi. 5p
...ja ylhäälle vähän enempi tilaa. Olet tyylillesi uskollinen, eikä siinä ole moitittavaa. :)
Tää oli taas vähän noin niin kuin kompromissi... Ylemmäksi sommittelemalla sieltä olis tullut listaa näkyviin, mutta sitä ei olis saanut sitten taas mitenkään järkevästi näkyviin. Olisin mieluusti ottanut kattoakin mukaan (maali roikkui hienosti), mutta jotenkin ei vaan onnistunut. No, jos ei tuota kukaan pelasta (toivottavasti pelastaa), niin ehkä sitä vielä joskus pääsee uusintaakin yrittämään... :)
Sävyt ja tunnelma, hienoa!!!!
Kiitos kiitos! :)
Vau! Tämä vetoaa jollain käsittämättömällä tavalla. Hyvä sommittelu ja hieno valo. Tässä on paljon tulkintojen ja tarinoiden mahdollisuuksia.
Hyvä jos noin - ne on meinaan sellaisia paikkoja aina nuo Autiot ja unohdetut että pistävät mielikuvituksen liikkeelle. Aina parempi jos saa kuvaankin jotain sen sorttista että päänupissa jokin liikahtaa. Kiitos. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.25 (40 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty