Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Loiste

Syksyinen auringonlasku kuvattu Helsingissä ravintola Loisteen kattoterassilta.
-Roy Bäckström

Annetut kommentit

että sattuikin :)

hieno, terävä siluetti, mahtipontinen taivas, mukavia sävyjä, sommitelma miellyttää, tasapainoinen olematta tylsä. ts. kiinnostava kuva, joka on paljon enemmän kuin pelkkä kaupunkikuva tai taivaskuva. väkisinkin sitä alkaa etsimään tuttuja maamerkkejä.. ainoa ehkä-miinus linssivääristymästä, jota vasemman reunan torni alleviivaa. tarkoituksella?
Komeat dramaattiset sävyt!
Ei tässä vääristymiä tarkoituksella ole tehty. 24mm optiikka vääristää jonkin verran. Olisihan sitä voinut yrittää korjata, mutta omaa silmää se ei niin häirinnyt.
Komeat pilvet kyllä, ensivaikutelma positiivinen. Mutta pitempään katsoessa alkaisi kaivata muitakin elementtejä kuvaan, kolmiulotteisuutta aikaansaavia vaikkapa, nythän tuossa ei ole etualaa lainkaan (ei niin, että sitä aina tarttiskaan olla, mutta tuo kuva on hiukan liikaa kuin yhtä tasoa). Ja tuollaisen pilvinäytelmän ollessa kyseessä voisi odottaa selkeämmin erottuvia auringonsäteitä pilvien lomasta eri suuntiin, nekin tekisivät hyvää kokonaisuudelle. Väreillä on varmaan haettukin synkkyyttä, mutta mun silmiini ne ovat aika kalseat.

Ainesta siis on, muttei kuitenkaan oikein kolahda mulle.
Komppaan Anttia, kuva iskee kovaa ja nopeasti, ja paljon on pilvimuodostelmien dramaattisuuden varassa, muut elementit kuvassa jäävät syrjään. Mutta kuvan nimi yhdistää hyvin tämän näytelmän kaupunkiin, ravintolan nimen käyttäminen on hyvä idea.
Ihan huippu. 5p.
Komea on! :) Jos jotain kritiikkiä kaipailet, niin mielestäni ehkä ihan aavistuksen liikaa yliterävöitetty?
Tosi hieno kuva, vääristymät antavat mielestäni kuvalle lisää dramatiikkaa. Aivankuin pilvi imaisisi sisäänsä koko kaupungin.

Upea, 4p! Mahtavat sävyt mutta itse tykkäisin vielä enempi jos "kaupunkia" näkyisi hieman enemmän.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.49 (68 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty