Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Windows...

... ja muutama ovi.
-Tapani Mikkilä

Annetut kommentit

Erittäin mielenkiintoinen. Hyvä, hyvä!
Joukkoon on eksynyt myös muutama ovi ;=).

Aika jännä - vaikea pistetttää, mutta hyvä idea on hyvä idea, toteutus on teknisesti moitteeton.
Vaikea tätä on valokuvana arvoida, mutta kuvakollaasina antaa ihan mukavan ensivaikutelman :)
Heh..tässä kyllä riittää katseltavaa, oikein mielenkintoinen idea:)
Olisikohan parantanut kuvaa jos olisi vielä hieman liioitellut värikylläisyyttä ja/tai kontrastia? Mene ja tiedä, hieno teos joka tapauksessa.
aika OVELA .
Kiitoksia kommenteista. Kuvan ikkunat on aika monen vuoden aikana otettu mm. Kokkolasta, Helsingistä, Tallinnasta, Naantalista, Tukholmasta, Pariisista.
Ihana, oli ensimmäinen sana mikä tuli mieleeni. Todella hyvä etteivät ole ns. tasalleen aseteltu. mielenkiintoinen värikylläinen, menisi postikortista melkein mistä vain:)
hieno, mutta värimaailma ei miellytä.. mut minkäs sille tekee .
Aika yleisesti postikorteissa käytetty idea. Se ei minua haittaa mutta toteutus ei oikein uppoa. Mielestäni ikkunoita on aivan liikaa. Jos parhaat olisi kuvannut kunnon valaistuksessa ja koittanut rakentaa värimaailmaa vähän yhtenäisemmäksi niin lopputulos voisi olla paljon miellyttävämpi.
Aika mainio. Suurin osa "valosta" tulee noin klo 10.30 suunnasta, eli aamupäivän hetki. Kauempaa kun katsoo niiin nopeasti voisi ajatella että kuva on jostain hökkelikylästä kehitysmaassa (Muammarlandia), kaupungin laitamilta. Pilvisenä päivänä otetut kuvat tuolla seassa on hyvin sijoiteltu aurinkoisten kanssa sekaisin ja sen vuoksi kuvaan tulee korostetusti kolmiulotteisuutta. Yhdessä ikkunassa oikealla näkyy joko telkkari tai vastapuoleisen seinän ikkuna. Se tuo kuvan että rakennelma ei ole kovin paksu syvyys-suunassa ja tuo lisää ajattelumahdollisuuksia kuvan katsomiseen. Toimii, todella hyvä, osuvalla nimellä
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3 (50 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty