Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Talvinen auringonlasku


-Heikki Salmi

Annetut kommentit

Tykkään täysillä!Tosi kaunis harmooninen tunnelma sekä värit!
Toimii! Otsikko voisi tosin olla osuvampikin.
oih! nyt rävähti silmät kahvilautasiksi...pitkästä aikaa todella harmoninen, kuten edelläkin mainittu, auringolasku. rauhallinen, talvinen, mutta samalla lämmin sävyjen ansiosta.
Hieno hieno hieno!!!!!
Kyllä! Tunnelmallinen, hieman maalausmainen kuva.
Kyllä!
Mukavan maalausmainen... Ja voi mahoton jotta on kaunis lato!
Tänään palatessani töistä kotiin toivoin, että kunpa joku ymmärtäis pistää jonkun hienon, onnistuneen valkoisen talvimaiseman tänne!! Itse en ole vielä kerennyt/jaksanut rankkojen päivien jälkeen mihinkään.
Lato on kaunis ja haluaisin sen nähdä lähempänä kuvattuna - eli jos on semmonen, niin pistä tänne 'varastoon'. :) Mielelläni näkisin semmosen tämän lisäksi.
Kiitokset kommenteista! Tästä ladosta ei ole tämän lähempää kuvia. Tarkoitus on ollut käydä tuolla alhaalla näkyvän Oulujoen rannassa ihmettelemässä ja samalla kuvaamassa tätä ja toista latoa lähempää. On vaan jäänyt reissu vielä tekemättä.
Ihan kuin tuossa yllä olisi ihasteltu kuvaa vain pikaisen silmäyksen pohjalta... sillä tarkemmin katsoenhan kuvan pienennys on selvästi epäonnistunut: näkyvää pakkausjälkeä on metsänrajassa, puissa ja ladon päädyssä. Lisäksi hangen sävy on outo, hieman vihertävään vivahtava sinertävänpunertavankellertävä (jopa tuli sanahirviö, mutta lähinnä sellaiselta se mun mielestä näyttää). Hangenhan ei kuulukaan olla valkoista, koska useimmiten siinä on ainakin sinertävyyttä enemmän tai vähemmän, mutta vihertävyyttä siinä ei koskaan oikeasti ole.

Ihan mukavasti poimittu yksityiskohtahan tuo on, ja siksi kuva ansaitsisikin sävysäätökorjauksen sekä uusitun, laadukkaan pienennyksen.
Edellisen kanssa samoilla linjoilla. Mietin vielä millainen vaakakuva maisemasta olisi.
Eka mielikuva: kahvia ja koskenkorvaa. Suklaata. Pidän.
hmm.. mä en pidä tosta käsittelystä/hdr:mäisyydestä :D ..ja tunkkaisuudesta... jotenkin liian pimeä.. mut muutoin lato ja tausta mukava. käsittelisin aivan toisin.. mut mun mielipie:P
Samaa mieltä Helenan kanssa; pimeä ja tunkkainen. Lisään miinuslistaan vielä värimaailman ja kuvan surkean laadun.
Mää taas pidän tästä kuvasta juuri sen "epäluonnollisen" värimaailman ansiosta. Jos sävyt korjattaisiin "oikeiksi" niin ei tämä kuva olisi läheskään niin kiintoisa. Siitä olen kyllä samaa mieltä edellisten kanssa että (pakkauksesta johtuen?) kuvanlaatu ei ole erityisen hyvä, mutta toisaalta se ei ole niin huono että web-katselua sanottavasti haittaisi.
Hyvä pehmeä sävymaailma ja maisema jota itse arvostan citykuvien paljouden keskellä. Pienet käsittelyvirheet eivät tunnelmaa kokonaan tai puoliksikaan pilaa.
Kuva on kuin maalaus...onko kuva hdr, vai vaan käsitelty sen näköiseksi?
Tää on kyllä tosi kaunis mutta jokin tässä ei ihan natsaa..voiko kuva olla liian täydellinen?

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.32 (81 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty