Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Lapsuus

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Sami Kuusivirta
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Tässä teemasarjassa nousee laadullaan esille.

Vihreän ja mustan vaihtelu on tässä miellyttävää katsottavaa ja saatu tallentumaan hyvin. Minun mieleeni kuvassa on turhan paljon tapahtumia. Tiukempi ja pohditumpi rajaus toimisi ehkä paremmin. Keinussa istuva lapsi on nyt harmillisesti juuri samalla korkeudella, kuin kuvan horisontti. Häiritsevää. Huomiosta juuri hänen vieressään kilpailee tuo puutarhakaluste. Sen sijoittaminen kuvassa pääkohteen (tai toisen niistä) viereen on epäviisasta. Nyt tyttö ikäänkuin tarttuu kiinni sekä horisonttiin että puutarhakalusteisiin, eikä keinumisen lennokkuus tule ollenkaan esille.

Toisen lapsen asento on vauhditon ja mitäänsanomaton. Olisi ollut kenties parempi painaa laukaisinta sillä hetkellä, kun hänen kätensä ovat ojennettuina tai asento on muuten diagonaalisempi.

Reunojen tummuus on vähän halpa efekti, mutta tässä ihan paikallaan.

Ei erityisen onnistunut joiltain osiltaan, mutta tässä sarjassa nousee värien puolesta kiinnostavaksi ja kokonaisuus toimii kuitenkin.


Kivaa, ja vähän alakuloista muistelua katse menneisyyteen suunnaten. Alakuloisuutta korostaa lapsien 'jäykkyys' ja tummat reunat.
Kaunis kuva mutta teeman aiheeseen minusta täysin sopimaton.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.07 (30 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty