Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Sisäinen taistelu

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Joidenkin asioiden perustelu jopa itselleen vaatii pientä taistelua. Se näyttää tältä.
-Petri Karvinen

Annetut kommentit

alareunanassa käsi leikkaantuu ikävästi, muuten hauska ja puhutteleva kuva.. en halua kylmää kahvia joten 4p
Siis ykkösiä saa antaa, mutta ne pitää perustella sitten. Muuten tuo kahvituomio tulee kohdalle ja sitä ei toivo kukaan.
Ilmassa aktiivinen, ärhäkkä ja itsekriittinen taiteilija, joka monottaa virran mukana vietävissä olevaa leijujaa kohta leukaan. Onko tässä se sisäinen taistelu, jossa tunnustetaan valtavirrassa olevan imua, mutta sisäinen herättäjä tyrmää unenomaisen leijujan. Voiko niin sanoa, että herättäjä tyrmää? Onhan siinäkin ristiriitaa. Kaksi makaa maassa ja voivat hyvinkin olla tyrmättyjä. Loputtomasti saa Petri monottaa itseään leukaan. :) Punainen takki on hyvä. En tiedä miten tällaisia kuvia pystyy tekemään. Olisi itse joskus kiva kokeilla.
Sisäinen taistelu saattaa olla rankkakin mutta suorastaan ärsyttävän humoristisesti sitä tarkastellaan tässä ulkopuolelta. Onko se sitten tasapainoinen ja kypsä tapa suhtautua mielen sisäisiin liikkeisiin, vaiko vain kevyen performatiivinen - en tiedä!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.06 (36 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty