Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kirkko ja vene


-Marko Leppänen

Annetut kommentit

Ihan kuin linssin vääristymä olisi merkityksellinen: kirkko ja laiva kääntyvät toisiaan kohti - nehän keskustelevat! Nyt mastossa näkee ristin ja muistuu mieleen että laiva itsessään on vanha seurakunnan vertauskuva. No, eivät ne varmaan mitään vakavia keskustele, jutustelevat vain niin kuin vanhat tutut, siitä tuo otsikkokin kielisi. Pidän!
Joo, mainio kuva! :)
Ensi vilkaisulla ajattelin, että onpas pahat vääristymät jätetty kuvaan, mutta niinkuin Juha totesi, se tekeekin tästä kuvasta mielenkiintoisen.
Kyllä tämä "kirkkovene" töherrykset pesee kuus-nolla.
:D Niimpä! Musta tää on tosi hieno. kaikilla tavoin, ja jotenkin epätodellinenkin, noi valot on nii hienot.. ja toi vene ja kirkko on hienot. 5p.
Isonlainen kirkkovene, pitää olla pitkät airot laidan yli. Kumpi kallellaan, Uspenski vai paatti?
Kiitokset kommenteista :) Kuvaan tuo tosiaan aika paljon vääristymää se, että jäät painavat Relandersgrundia vinoon, Uspenskin suuntaan. Siitäpä sain idean näiden kahden yhteyteen. Laajakuvaobjektiivi tuo toki oman mausteensa. Ensimmäisenä mieleeni tuli todella "kirkkovene", etenkin kun tuo masto ristin muotoisena (kuten Juha hyvin huomasit)osoittaa tuonne kirkkorakennuksen suuntaan.

Ismolle vielä erikseen todettakoon, että Uspenski ei liene vinossa. Laivan ja veneen eroihin, saatikka sitten airojen pituuteen en viitsi ottaa kantaa, se on tuskin on tämän kuvan kannalta relevanttia. Ehkä sen verran voin kommentoida, että tunteepa se historia airoja isommissakin paateissa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.15 (54 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty