Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kymijoki jäätyy

Karhulassa 17.12.2009
Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Lasse Kärkkäinen

Annetut kommentit

Hyviä elementtejä tässä kuvassa... tuosta kohinasta en oo ihan varma. Tykkään silti.
Samoilla linjoilla kuin Sampo, paitsi että en edes huomannu kohinaa mutta kun sen huomaa niin se vähän häiritsee. Päällimmäiseksi kuitenkin jää että nuo elementit eroaa toisistaan nätisti omiksi alueikseen.
printtinä tämä onkin huomattavasti vähäkohinaisempi... Ongelma vaan on siinä että jos suodattaa kohinaa vielä pois, niin sekä taivaalta että vedestä häviää ykstyiskohdat. (taivaasta osa on jo menetetty.) Samalla lähtee myös puista terävyys. Printtiin kohinasta ei tarvitse ainakaan A3 kokoon asti välittää (3 taulua tehty, eikä kyllä näy kohina yhtään) mutta tää LCD näyttöjen nettiaika on ongelmallisempi...

varmaan vähän rassaamalla saisi vielä parempaa jälkeä, mutta ei se ero järin suuri ole.
Joo, näinhan se on. Sellaista kohinanpoistoalgoritmia ei taida olla eikä tulla etteikö kohinan myötä katoaisi myös informaatiota. Tässä on selvästi haettu mahdollisimman hyvää kompromissia "kohina/singnaali-suhteelle", jos näin voi sanoa. Uskon, että printtinä tää on hieno! :)
Toimii hyvin ja kohina ei todellakaan ole häiritsevää ja sitä tuskin huomaa ja ikävä kyllä tätä nykyään tuijotetaan aivan liian paljon kohinaan (ymmärrän kyllä, jos se "hyppää silmille"...) ja unohdetaan kuvakokonaisuus.

Hyvä kuva.
Olisiko toiminut MV-kuvana ? Nyt sävy vivahtaa tuonne seepiaan päin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.02 (41 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty