Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Valaisevat yöpilvet


-Helena Soranta

Annetut kommentit

hieno kuva korkealla valaisevista pilvistä joita ei kovin usein näy.onko ihan lähiaikoina kuvattu?
on tästä aikaa monta vuotta.. pyhäntä on paikkakunta mistä otettu.. ja kuvaahan on käsittelyllä korostettu eli ei se noin äkänen ollut.
Itse tykkään taivaskuvista paljon, ihanat nuo sinisen sävyt. 3p
Yöpilvien herkän valaisevuuden sijaan tässä korostuvat värit. Yöpilvet sijaitsevat ymmärtääkseni korkeammalla kuin pilvet yleensä. Mielestäni kuva on kuitenkin rakennettu litteäksi, tiukka rajaus vahvistaa vaikutelmaa. Olisin odottanut selkeämpää tilallisuutta, taivaan kaarevuutta ja yöpilvien erityisyyttä.
Veden pintaa saisi näkyä enemmän, pilvet ja värit ihan ok.
kiitos kommenteista..
juha, hyvä näkökulma, nimittäin mulla on yks semmonen kuva joka on pystykuva ja näyttää korkealle taivaalle, ja taidan tajuta mitä ajat takaa.. ehkä.. :)
Tämän kuvan esittämässä näkökulmassa lähtökohdaksi otettu mittakaavan hävittäminen, kaksiulotteisuus ja taivaan värikontrastit korostavat siis eri asioita kuin mitä yöpilviin itse yhdistin mielikuvissani, ihan kiinnostava tämäkin. Mulle tästä jää päällimäiseksi auringonlaskun värien voima, sinisyyttä kun ei ole helppo saada auringonlaskun värien kaveriksi.
Joku kaipaili enemmän vettä näkyviin, mää taas leikkaisin ehkä tästä kuvasta loputkin vedet pois, eli kuvan alaosa olisi musta.
määkään en vedestä oikeen välittäny ku se oli niin rumaa ja tylsää...:D
Samaa mieltä Sampon kanssa tuosta rajauksesta. 3p

Kaunis kuva vaikka horisontin tasapainottomuus hiukan häiritsee ja etualan vesi. Miellyttävää värimaailmaa käytetty. 4p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.81 (70 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty