Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Talven vähästä valosta

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
9.1.2010, klo 10:46. -20, aurinkoista ja usvaa.

Hillittömän kaunis ja kylmä aamu, oli sekä usvaa, valoa että rauhaa. Eipä se taas järjellä ajatellen täysjärkisen olemista ollut, että lämmityslaitteettomalla autolla kahlaamaan kahdeksi ja puoleksi tunniksi ilman suksia suolle. Vaikka eipä sillä täysjärkisyydellä niin väliäkään kyllä... Nenäni palellutin.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Mä tykkään! Minimalismissaan vähän jopa abstrakti. Hyvä sommittelu. Jättää kysymyksiä ilmaan. Onko värimaailma ihan luomua?
Kyllä tuo seepiaan on sävytetty, sellaista sinistä se alunperin oli. :)
Tätä piti toljotella hetkinen. Sitten huomasin tuolla ylhäällä, hiukan vasemmalla olevan kinkareen, siitä tulee mieleen joutsen! Kuva sai yllättäen aivan uutta syvyyttä :)
Joo, tää kuva alkaa olla jo niin vähän että... :D
Minimalistisuudesta tykkään. Sitä oikean talven selkeyttä ja puhtautta olisin kaivannut - olisit jättänyt sen sinisen sävyn.
Meikäläiselle yksinkertaiselle ihan sopiva kuva. Pidän, joskin kyselen ruskean sopivuutta hankikuvaan. Toki vanhaan tyyliin käy.
Kyllähän mä tästä kaikenlaisia kokeilin, mutta jostain syystä tämä (outo) värivalinta miellytti omaa silmääni eniten, tai ainakin se vaikutti toimivimmalta. :)
Väri ja minimaalisuus..tuo auringon viiru on niin elävä että luulin sen tulevan mun vieressä olevasta ikkunasta kun ulkona paistaa juuri aurinko:)))
Pistin käteni eteen, mutta viiru ei kadonnutkaan....Tää on todella kaunis kuva kaikessa minimaalisuudessaan.
^^
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.69 (39 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty