Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Pelko ja rohkeus

guassi maalaus
-Harri Salmi

Annetut kommentit

tässä on just sellaista repivää tunnelmaa, ambivalenssia, kun tuntee alitajuntaisen valinnan hetkellä: olenko saalistaja vai pakeneva.
Minä näin toissayönä unta mustista pilvistä/hahmoista, jotka ujuttautuivat kohti ja laajenivat ja suurenivat aina sitä enemmän, mitä enemmän keräsin pikkuesineitä tien varrelta läheltä lapsuudenkotiani.. Noista hahmoistasi tuossa taivaalla tuli mieleeni tuo uni. Olen yrittänyt miettiä, mitä tuo uni tarkoitti.. Kun heitin sitten unessa kaikki keräämäni tavarat pois, katosivat ne mustat hahmotkin yltäni ahdistelemasta minua..
Tämä maalauksesi sopisi mielestäni hyvin juurikin vaikka unikirjan kuvitukseen, tai jonkin levyn kanteen :)
Aivan järjetön avaruus ja tunnelma! Tällaista ei ole helppo toteuttaa tekniikalla, jota olet käyttänyt. Spektaakkelimaista! Nyt kuvittamaan satukirjoja!
Tämän kuvan tuoma fiilis on justiinsa hyvä!! Upea upea!
Teksti pois.
Tässä on mieletön tunnelma, tykkään kovasti. Jotain sarjakuvamaista löydän tästä, tai siis tämä toimisi osana jotain sarjakuvasysteemiä, osana tarinaa.
Hienosti toteutettu valo ja liike. Teksti vähän häiritsee.
Tosi kauniit värit. Tulee ihan vedenalainen fiilis. ja pidän noista pilvistä kovasti, niissä on niin vahva tuo kontrasti. Hieno kaikenkaikkiaan :)
Inhottavan hyvää vauhtia ja tarinaa ( kirjoittamattakin selvää)! Runoiluakin kannattaa kokeilla.. ehkä ihan erillään tästä kuvasta.
Hyvä ote 5.p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.89 (36 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty