Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Vuorten yllä rauha on sees;

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Merja Ylihärsilä

Annetut kommentit

Kaikki kuvat ovat oikeasti yhdeltä ja samalta matkalta. Viime kesältä Alpeilta, Sveitsistä. Matkaa taitettiin moottoripyörällä, mutta myös vaeltaen. Kuvilla haluan kertoa "matkasta" - itsensä etsimisestä ehkä...mitä kunkin mielikuvitus kertoo - runon sanoin.

Kommentit tervetulleita!
Hulppeat ovat maisemat. Kuva on jonkin verran alakuloinen ja tumma sävyiltään. Olisiko siinä ideaa, että noita varjokohtia nostaisi joitakin asteita valoisammaksi? Kuvan nimen mukaan on rauhallista ja seesteistä. Minulle tule mieleen, että laaksosta huokuu pahaenteisyys, ei niinkään rauha. Samaa on taivaan oikeassa reunassa. Vaikuttava matkamuisto.
Kiitos Harri kommentista. Juu mä tummensin kuvaa ihan tarkoituksella - luodakseni tämän tunnelman. Ehkä taas vähän liikaa?..ehkä ei.
Mä pidän tästä kuvasta tosi paljon.
On kuin maailman ensimmäinen ihminen ihmettelis kuinka ihmeellinen ja suuri maailma onkaan. Kuvasa oleva ihminen vaan näyttää jotenkin kymmeniä tuhansia vuosia sitten eläneeltä esi-isältämme:))
(Anteeksi jos loukkasin mallia, mutta siluetista saa vaan tuollaisen mielikuvan)
Heh, ei haittaa Päivi! Minä itse olen malli, kiva vertaus :)! Just tuo oli kuvan tarkoituskin. Alkuperäisessä koossaan, valaistuksessaan jne kuva on aivan erinäköinen kuin tässä, jossa leikkasin siitä aikamoiset palat ylhäältä ja alhaalta pois ja tummensin reilusti. Juuri tästä kuvasta pidän itsekin eniten.
Hyvin saatu katse kulkemaan vuorten yllä, vaakasuuntaiset linjat pilvissä ja rajaus toimii. Kun moottoripyörämatkalla ollaan kiinni tiessä niin tässä matka jatkuukin ajatuksien siivin.
Mainio panoraamatyyliin sopiva otos.
Oikein hyvä, 4+!
kaunis on, 4p. itse olisin rajannut vasemmasta reunasta tuon puskan pois, ja tummentanut kenties tummia kohtia vielä enemmän. kiva idea!
Sävyt ja maisemat ovat nätit, mut jotenkin ei tällänen jaksa niin kauheasti innostaa. Maisemakuvien ystävä olen toki, mut jotenkin sellanen karumpi kama iskee enemmän. Tää ei oikein hätkähdytä itteäni mitenkään.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.19 (32 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty