Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Vielä virtaa


-Timo Niemeläinen

Annetut kommentit

Koska minusta ensivaikutelma on tärkeä niin niin tässäkin. Katse kohdistui heti upeaan veteen ja lumen ja puiden silhuettiin siinä! Upea paikka, hyvä kuva. Oman hiihtolenkkini varrella on vähän samanlainen sula paikka ja olen yrittänyt sitä kuvata eri kulmista, mutta aurinko kun ei siihen paista milloinkaan niin kuvista tulee vaan tylsiä, mutta lumi on nyt just hieno näissä paikoissa. 4 p. ...ja ihan vaan ensivaikutelmasta!
Joo, erityisesti veden pinta on hieno. Muutenkin harmonisen oloinen kokonaisuus.
Upea! Seesteinen mutta samalla virkistävä ... 5p
Kauempanakin olevat puut kallistuvat kevyesti kuvan keskustaa kohti, johtuneeko osin laajakulman käytöstä. Kuin huomaamattaan, puut tuntuvat suojaavan puron kulkua. Selkeä katseenvangitsija kuvasta tuntuisi puuttuvan ja etenkin etuala kaipaisi minusta jotakin - ehkä hieman matalampi perspektiivi houkuttelisi katsojan peremmälle. Sievä kuva vapaasta vedestä.
Hiukan jää "kevyeksi" kuva, eli kontrastia voisi lisätä.
Samoin objektiivi ei ole ihan selvinnyt tehtävästään, vasemmassa yläkulmassa varsinkin näkyy kromaattinen aberraatio joka hiukan sotkee kuvaa.
Muuten ihan keskinkertainen .

Timo kyllä se on sitä itseään eli ka:ta.
Harmoonisen kaunis kokonaisuus.
Hain tarkoituksella kuvaan kevyttä ja raikasta ilmettä. Osin siitäkin syystä, että kuvasta puuttuu em. selkeä kohde.

Mainittu kromaattinen aberraatio voi myös olla todellista taivaan väriä (+ terävöitys + pakkaus), sillä kuva on otettu Canonin 17-40mm L:llä enkä itse ainakaan ole huomannut kyseisessä objektiivista suurempia ongelmia.
Ajattelin vaan, että f22 on kyllä tuhoavan paljon eli diffraktio iskee. Jostain luin, että f8 tai f11 piirtävät parasta jälkeä tällä lasilla. Tosin f22 ei aiheuta noita värirantuja kuvassa eli KA:ta vaan sumentaa.
Minun silmään tämä on ihan älyttömän hieno. Kaunis ja selkeä kuva upeasta luonnosta ja värit vaan parantaa kuvaa. :D
Hieno kuva niinkuin muutkin sun ottamat täällä.. Mutta kiinnostaa että pitikö kastautua että sai tämän kuvan? Jos, niin uhrautuminen kannattaa, pitäisi itsekkin enemmän..
Ei tarvinnut kastua, mutta piti kahlata napaan asti yltävässä hangessa riittävästi. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.39 (61 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty