Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Sininen hetki


-Marko Jortikka

Annetut kommentit

Todella kaunis. Hyvin vangittu talvikuva. Nuo ilmeisesti juuri syttyvät hiihtoladun valot ovat aivan mahtavat ja kruunaavat koko komeuden!
Tasaisessa maisemassa suora latu, koneen tekemä, valaistukin. Hyvä on hiihtäjän hiihdellä, kaikki fyysisessä ympäristössä kielii siitä että ihminen on tämän paikan herra.

Mietin miltä sisällä tuntuis. Saattaisin vetää tuon pätkän vaikka täysillä, liian kovaa. Valo on sellainen että sitä sopisi kyllä pysähtyä ihailemaan, jos vain malttaisi.
Hienostippa on kuvaaja saanut hetken taltioitua ja kun ynnää päälle jotenkin (en osaa pukea sanoiksi) kauniin kuvassa esiintyvän symmetrisen harmonian, niin ihan pakko antaa täydet bojot.
Minä en näe ihmistä tämän paikan "fyysisenä herrana" vaan katson kuvaa ohi mahtavan tolpan, ohi aidan ynnämuun. Luonto on tässä kuvassa ihmistä mahtavampi, kuten on aina ollut. Hyvä kuva, loistava polarisaatio.
Tää on se "sininen hetki" jota Fazerin mainoksissa on:)))
Vaikka taivaassa on myös punaista niin näen tän kuvan silti sinisenä...ihanan rauhallinen kuva:)
Kaunis kuva, mukavasti syvyyttäkin on tässä. Lisäksi tuo yksinäinen puu on sen verran kaunis että kiehtoo jo yksistäänkin...
Upeita kuvia sinulla.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.33 (70 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty