Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Winter portrait


-Sami Pulkkinen

Annetut kommentit

Tää iski kyllä muhun aivan täydellisesti! Mahtavat valkoiset ja kuitenkin kaikki erottuu hyvin, sommitelma toimii todella hyvin ja kuva on vaan sairaan raikas. 5p. Törkeen hieno.
Tämä on sellainen kunnon kataloogikuva. En osaa tähän kuvaan itseensä sanoa, mutta haluan kehaista tuota signeerauksen tyylikkyyttä. Harvoin tulee sellaista mieleen. Tässä on kyllä ihan ammattimaisesti mietitty kaikki.
Harvennettu gemena on kauhistus.
Minä tykkään kovasti! 5p!
Jostain syystä mua häiritsee tuo mökin katto joka näkyy alhaalla oikealla. Samoin tasainen valkoinen pinta ilmeisesti järvenpinta samalla puolen.
Haluaisin että tausta olisi samanlaista metsää kokonaan, eikä mökin katto tai valkoinen järvenpinta rikkois kaunista kokonaisuutta...tai sitten sama pinta ja pari mökinkattoa jatkuisi molemmilla puolin.
Oma katseeni ihan väkisinkin siirtyy mallista taustan erilaisuuteen.
Hieno kuva mutta sellasia ongelmia jota mä naisena katson esim. juuri erilaisissa mainoskuvissa ja tää on hyvin mainoskuvamainen, vaikka en oikein tiedä mitä tällä vois mainostaa, ehkä lähinnä Suomen talven kauneutta. Vaatteet eivät näy tarpeeksi että olis vaatemainos eikä nätin tytön ilme ole tarpeeksi mallimaisen nyrpeä....
Olen vissin nyt liiaksi katsellut noita typeriä huippumalli haussa-ohjelmia...
Kuvakulma on hyvä.
Malli aivan keskellä ruutua.
Kataloogikuvaksi olisi vaatteiden pintarakenne saanut näkyä paremmin. Ideoinnissa ja asettelussa ei mitään vikaa!
Kiitos palautteista! Miten Juha olis rajannut kyseisen kuvan? Ei aina voi mennä valokuvauksen kultaisten sääntöjen mukaan, eikä kuvia kannattaisi mielestäni tulkita tuo sääntökirja kädessä. Nimimerkki:Horisontti vinossa? =)
Mustat palkit olisi paremmat jos olisi kapeammat, mutta itse pääasiasta eli kuvasta pidän.
Raikas meininki. No, alas kaipaisin hiukan lisää tilaa.
vau, kertakaikkisen upee kuva, lähes täydellinen :)
vau, kertakaikkisen perus kuva, lähes tylsä :)
Kuvasuhde tukee hyvin kuvaa ja tykkään kaikin puolin. Valaistus sopii ideaan ja balanssi kohdallaan. Ehkä jotain pientä kirkkautta yms kasvoihi shopissa tai jottai, mutta menee turhaks hifistelyksi. Upea kuva kuitenkin.
Kaunis ja kaupallinen, taiteesta en tiedä..
Kaupallisuuden pitäminen vastakohtana taiteelle on hieman hassua. Kaupallisuuden huippu lienee picasso,jonka töitä myydään miljoonilla...
Heh ;D
Tykkään kyllä kovasti. Ainoastaan rajaisin tuon mökin pois ellei se liity juuri tähän juttuun. Tälläsenä juttuna oikeen kiva.
apua.... ja kade... tosi hieno! ja tää panoraamasuus kehysten kans luo nykyaikaa.. Hieno kerrassaan, ja tähän tuo teksti nurkassa passaa hienosti! 4
Ensinäkemältä aivan upea kuva, mutta myöhemmin alkoi häiritä tuo signeeraus (tylsän tavallinen fontti, näyttää kuin olisi vaan pikapikaa lätätty wordillä) ja siitä silmä menee tuohon mökkiin, jonka tosin huomasin vasta luettuani kommentteja. Ja tosiaan vaatteiden selkeämpi tekstuuri olisi mukava plussa.
Mutta vaikka tää kommentti vaikuttaakin enemmän negatiiviselta kuin positiiviselta, tykkään tästä silti tosi paljon :) 4p
miellyttävä signeeraus ja hyvä fonttivalinta
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.73 (94 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty