Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Rentun Ruusu

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Pirkitta Hyvönen

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Jos rajaisi yläosasta pois nuo kaksi lehden törröä, kuva rauhoittuisi ja abstrahoituisi paljon, kaksoiskaari haituvien yllä korostuisi. Ja nimeksi sopisi vaikka Nimetön, nyt rajaa katsojan aika ahtaalle.
En halunnut rajata, tulisi liian ahdas. Kuvan ylöpuolelle on jäätävä ns. ilmaa. Enkä halunnut kloonata niitä pois, kokeilin kyllä, mutta mielestäni kuuluvat siihen tasapainottamaan.
Nimettömiä kuvia on maailma pullollaan, kuvassa on aito Rentun Ruusu, viimeisinä hetkinään, siitä nimi.
t. Kuvaaja
No mut hei, miksi laitat sen sitten tänne teemaan? Oma asiasi tietenkin. Nytpä minäkin tiedän millainen on rentun ruusu.:)
Eikö Rentun ruusu voi olla abstrakti kuva? Miksi joku "Nimetön" nimenä sen teksi?
Ei ymmärrä.
Ymmärrän tuota ensimmäistäkin kommenttia. Kun kerran kuva nimellään väittää esittävänsä fyysisen todellisuuden ilmentymää, eli tässä tapauksessa rentun ruusua, horsmaa, niin katsojan huomio kiinnittyy ekana mittailemaan sitä että pystyykö näkemään kuvassa sen horsman piirteitä. Ja ei se ihan mahdotontakaan tässä ole. Mutta kyllähän "kohde" on melko pitkälle abstrahoitu jo nyt. Nimeämisellä on toinenkin vaikutus: ainakin minut se sai vertaamaan kuvan pehmeää tunnelmaa Irwinin rempseän Rentun ruusun meininkiin.
Kaunis!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.83 (35 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty