Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Pihlajikkoon

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Juha Pääjärvi

Annetut kommentit

Hieno kuva.. En osaa muuta sanoa:)
Tähän taas vihreä huntu ei sovi, sen verran on liikettä sekä kohteessa että taustassa. Jotenkin nuo huippuvalot vielä korostavat hunnun sopimattomuutta.
tää kans.
Mahtavia kuvia tässä näyttelyssä!
Ehdottomasti viehättävin kuva tässä näyttelyssä nimenomaa vihreydellään, liekö vuodenaika tekemässä tepposiaan tämän katsojan silmille kun luulee siilautuvan valon sävyn johtuvan vehmaasta kasvillisuudesta (kuvankäsittely sallittaneen/kesäikävä.
Kiitos kommenteista. Väriä tosiaan vahvistettu kuvankäsittelyssä, varmaan tarpeettomastikin, näyttöni taitaa näyttää värit haaleampina kuin kuuluisi.
Mustarastasukko vetää aariaansa antaumuksella. Tai sitten on kauhuissaan kuvaajan hiipimisestä. Ehkä jälkimmäinen, kun taitaa olla jo vähintään keskikesä. Hyvä kuva.
Kiitos kommentista. Kesäkuun 26. päivä kuva on otettu. Aariaa ei kuulunut, jotain pienempää ääntelyä josta en muista tarkemmin. Näitä oli kaksi kappaletta samoilla oksilla, varjoisen polun laitamilla.
Jos näistä yksi pitäisi valita niin se mahtaisi olla sitten tämä. Silkkaa kesää koko kuva.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.26 (43 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty