Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Apocalypse Burn

Viiden kuvan panorama.
-Tommi Taipalus

Annetut kommentit

ei kaipaa kuin sitä sienipilveä taivaanrantaan.
Ihan järjettömän hieno kuva. En keksi muuta sanottavaa. Kolahti ja kovaa!
Aivan tajuton!
Mieletömän hyvä idea, eikä toteuskaan ole mikään huono ei todellakaan.
Todella mahtava! Olisi kiva tietää, miten kuvaa on jälkituotettu.
On kyllä hieno!!
Uskomattoman hieno kuva!
On muuten todella upea!
Jäin jossain määrin sanattomaksi. Maisema, yksityiskohdat, värit, panoraamaratkaisu ja taivas ovat jokainen niin vahvoja elementtejä kuvassa, että ne voisivat toimia jo yksinäänkin. Pistäisin sen kuusi pistettä, jos voisin.
Juu, eipä voi kun yhtyä ylistyksiin.. kova kontrasti sopii tähän kuvaan. 4p
Järkyttävän hieno! 5p!
Tykittää kyllä ja kovaa :D
Laiturin päässä oleva hahmo on tiensä päässä, epäselväksi jää miten tähän on tultu, mitä hahmo ja kulkureitti edustavat. Nyt näyttää siltä että hahmo se siellä vain pakollisena mittatikkuna, osoittamassa näyttämön puitteiden mahtavuutta. Ja horisontin rajalle vievä laiturin pää on alunpitäenkin väistämätön kohtalo. Ehkä yhdeltä kuvalta ei pitäisi isoja tarinoita odottaakaan. Kuitenkin mulle jää sellainen olo että nyt kuvassa on pelkkiä tehokeinoja. Onko se sitten hyvä vai paha, en tiedä, mulle jää hämmentynyt olo.
Tosi komea kuva 5p.
Vaikka pidän väreistä niin en voi sille mitään, että nämä tuntuvat räjähtävän silmille, mikä lienee tarkoituskin. Joissakin kuvissa kovasti arvostellaan liian luonnottomia värejä ja herää kysymys miksei tässä, miksi ne ovat tässä "sopivat"? Upea tunnelma silti ja mutta minulle jää juuri tuollainen sama tunnelma kuin Juhalle, että kuvassa on pelkkiä tehokeinoja?
Mitäpä, jos tämä olisikin kuvattu hieman alempaa, niin että tuo laiturin pää olisi koskettanut horisonttia ja laiturin päässä seisova ihmishahmo olisi noussut horisontin päälle ? Hieman häiritsevät nuo poijut tuossa oikealla, mutta eivät nouse hallitseviksi kuitenkaan. Olisiko kuva myös voinut olla jonkin verran kapeampi ? No mene ja tiedä ...
Oiskohan ideaa luoda aukeaan uusi osasto digitaiteelle? ;)
Niin digitaiteethan kuuluu tuonne kuvataideosioon. Olit ilmeisesti sitä mieltä että tämä kuuluisi sinne myös?
Hieno idea ja muutenkin toimii. Harmi, että tuo "burn" jää päällimmäiseksi tunnetilaksi tätä katsellessa.
niin niiin selekee 5p. siis aivan järettömän hyvä. usva, kirkkaus ja tyyppi, värit.. kaikki.. laituri. kaikki. mieletön, loistavaa työtä!
Ohan se hiano!! Ja vielä kun apocalypsen tapainen teemoittelu on aina ollut sydäntäni lähellä.
Vähän liian työstetyn näköinen minun makuuni. Olisi mielenkiintoista nähdä tämä ihan luomuna.
Luomu on hyvä homma kun puhutaan tisseistä, huonompi homma kun puhutaan maidosta.. joku laittaa juuston makkaran päälle ja joku makkaran juuston päälle. Tämä kuva oli luomuna todella rauhallinen ja seesteinen. Mulle se on kuitenkin aina nautinto työstää siitä luomusta jotain muuta. Enpä tiedä, moni olisi ehkä pitänyt siitä luonnollisesta enemmän.
Vielä kun ei horisontti hymyilisi noin paljoa. Oli miten oli, erittäin näyttävä on. Oikealla olevat poiju(t) ovat ehkä vähän hassut.
Toinen puoli virnisti vähän kuvien yhdistämisen jälkeen, suoristamisen sijaan lähdin sitten myötäilemään toiselle puolella jatkuvaa kaarta, taivaan pilvikuviotkin vetää samaan suuntaan!
Kuva seisoo ja kaatuu väriensä varassa. Sävyjen yhdistäminen panoraamaan saa aikaan hallitsemattoman informaatioryöpytyksen. Kuva voi miellyttää, jos automaattisesti pitää kaikkia tämän lajityypin kuvia hyvinä. Yliviritetty.

Rajaisin kuvaa uudelleen siten, että etsisin ihmishahmon ja poijujen välille jotain jännitettä tms.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.93 (118 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty